Hayırsever İşadamının Edirne'de Yaptırdığı Huzur Evinin İnşaatı Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Hayırsever İşadamının Edirne'de Yaptırdığı Huzur Evinin İnşaatı Devam Ediyor

Hayırsever İşadamının Edirne\'de Yaptırdığı Huzur Evinin İnşaatı Devam Ediyor

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde, hayırsever işadamı İrfan Öztürk tarafından yaptırılan 100 yataklı huzur evinin inşaatı, hızlı bir şekilde devam ediyor.

09.07.2013 11:25

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde, hayırsever işadamı İrfan Öztürk tarafından yaptırılan 100 yataklı huzur evinin inşaatı, hızlı bir şekilde devam ediyor.

Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz çok kısa süre içinde kaba inşaatın bitmesinin güzel olduğunu ifade ederek, "Hayırsever işadamımız İrfan Öztürk'e şükranlarımızı arz ediyorum. İşadamımız olmasaydı Uzunköprü'de huzurevi yapılması imkansızdı. Geçen yıl Eylül ayında Edirne Valiliği'nde imzalanan protokol sonrası yapımı Ekim ayında başlandı ve kısa süre içinde kaba inşaatı bitti. Çok kısa süre içinde huzur evi işletmeye açılacak. Çok modern bir huzur evi olacak" dedi.

İrfan Öztürk ise, yaşarken insanlara faydalı bir şeyler yapmak istediğini, bu nedenle huzur evi yaptırmaya karar verdiğinin altını çizerek, "Huzurevi yaparak insanlarımız rahat etsin, kimseye muhtaç kalmasın istedik. Huzurlu olsunlar, bizim de bir katkımız olsun istedik" şeklinde konuştu.

100 yatak kapasiteli olacak olan huzur evi, 4 katlı, her kata ait yemekhane, banyo, tuvalet, televizyon odası ve asansörlü olarak tasarlandı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayırsever İşadamının Edirne'de Yaptırdığı Huzur Evinin İnşaatı Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement