Hdp'lilerden Hasta Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Hdp'lilerden Hasta Ziyareti

Hdp\'lilerden Hasta Ziyareti

HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, beraberindekilerle Hakkari Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastalara ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulunarak, bayramlarını kutladı.

20.07.2015 14:40

HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, beraberindekilerle Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastalara 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulunarak, bayramlarını kutladı.

HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan ve beraberindekileri, Hakkari Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr Ayhan Sönmez ile Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Hakkari Şube eş başkanları karşıladı. Bayramlaşma ziyaretinde HDP ve DBP'li seçilmişler, değişik servislerde yatan hastaları ziyaret edip 'geçmiş olsun' dileklerinde bulunarak bir süre sohbet ettiler. Yapılan ziyaretin ardından Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan, seçimlerden sonra köy ve belde ziyaretleri ile kurum ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyleyerek, "Bugün de hastanede yatan hastalarımıza ziyaretler gerçekleştirip, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, geçmiş bayramlarını kutladık. Burada tabii ki hizmetin en üst düzeyde verilmesi gerekiyor. Hakkari'de bugün birçok hastamızın gittiği yer Ankara'dır. Çünkü burada da tam istediğimiz doktor sayısı yok. Burada 80 ile 85 hekim olması gerekirken ilçelerle birlikte 45 doktor var. Biz bununla ilgili de arkadaşlarımızın taleplerini aldık. Gittiğimizde bunu da paylaşacağız. Burası insanların canlarını emanet ettiği bir yer" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hdp'lilerden Hasta Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement