Hentbol Hakem Seminerine Adana'dan 8 Hakem Çağrıldı - Son Dakika
Yerel

Hentbol Hakem Seminerine Adana'dan 8 Hakem Çağrıldı

Hentbol Hakem Seminerine Adana\'dan 8 Hakem Çağrıldı

Türkiye Hentbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yarın Ankara'da başlayacak ve 2 gün sürecek olan "2013-2014 sezonu 2.Hakem ve Gözlemci Semineri"ne Adana'dan 8 hakem davet edildi.

27.09.2013 10:43

Türkiye Hentbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yarın Ankara'da başlayacak ve 2 gün sürecek olan "2013-2014 sezonu 2. Hakem ve Gözlemci Semineri"ne Adana'dan 8 hakem davet edildi.

Adana İl Hakem Kurulu Başkanı Kamil Dikici, Ankara'daki seminere Tuğba Ayyıldız- Zeynep Ayyıldız, Emre Kızıltan-Mustafa Kendirci, Kadir Caner Azdemir-İbrahim Gökhür Ateş ve Fırat Yapıcı-Burak Kurduözüoğlu çiftlerinin davet edildiğini söyledi.

Ankara'da fiziksel teste tabi tutulacak 8 hakeme, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Sakıp Sabancı Spor Salonu'nda, MHK tarafından uygulanacak olan 20 metre mekik, dayanıklılık testine hazırlamak için İl Hakem Kurulu tarafından deneme dayanıklılık testleri yapıldığını ifade eden Dikici, hakemlerin dayanıklılık testlerinde başarılı olduklarının gözlendiğini ve Ankara'da zorlanmayacaklarına inandığını kaydetti.

Dikici, hedeflerinin geçmiş dönemlerde olduğu gibi Adana'dan daha fazla hakemin klasmana yükselmesi olduğunu, bu nedenle hakem eğitimine büyük önem vereceklerini sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hentbol Hakem Seminerine Adana'dan 8 Hakem Çağrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement