Hisarcık AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylarının 5'i Bir Yerde - Son Dakika
Yerel

Hisarcık AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylarının 5'i Bir Yerde

Hisarcık AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylarının 5\'i Bir Yerde

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı'nın yapmış olduğu geniş katılımlı İlçe Danışma Meclisi Toplantısına 5 belediye başkan aday adayı da katıldı.
İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen İlçe Danışma Meclisi Toplantısının açış...

12.11.2013 10:40

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı'nın yapmış olduğu geniş katılımlı İlçe Danışma Meclisi Toplantısına 5 belediye başkan aday adayı da katıldı.

İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen İlçe Danışma Meclisi Toplantısının açış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı ve belediye başkan aday adayı Fatih Çalışkan," Partimizin İlçe Danışma Meclisi Toplantısına birbirinden değerli 4 belediye başkan aday adayı ağabeylerimize hepiniz hoş geldiniz diyorum. Bu toplantımızda sizleri de aramızda görmek partimizin ve teşkilatımızın zenginliğini, güzelliğini, birlik ve beraberliğini göstermektedir. Bizlere bu güzelliği yaşattığınız için şahsım, teşkilatımız ve partim adına hepinize teşekkür ediyorum. Bizleri gururlandırdınız. Şu an Ak Partide belediye başkanlığında 5 aday adayı yarış halinde iken diğer partilerde ise seçim havası yok, yaprak dahi kımıldamıyor. Bu durum AK Partinin ilçemizde çıtayı daha da yukarılara yükselttiğinin bir göstergesidir. Ben buna inanıyorum. Aday adaylığı süreci sonunda hangi arkadaşımız aday olarak belirlenirse belirlensin İlçe Başkanlığı olarak birlik beraberlik içerisinde, el ele vererek her zaman onun yanında olacağımızın bilinmesini istiyor ve bu sözü veriyorum." diye konuştu.

Daha sonra AK Parti Hisarcık aday adaylarından Ahmet Yıldız, Fatih Çalışkan, Mustafa Akın, Nihat Helvacı ve Yusuf Çalışkan toplantıya katılan partililere kısaca kendilerini tanıtıp aday adayı olma gerekçelerini açıkladılar. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylarının 5'i Bir Yerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement