Hisarcık'ta Eski Belediye Başkanı Nihat Helvacı AK Parti'den Aday Adayı - Son Dakika
Yerel

Hisarcık'ta Eski Belediye Başkanı Nihat Helvacı AK Parti'den Aday Adayı

Hisarcık\'ta Eski Belediye Başkanı Nihat Helvacı AK Parti\'den Aday Adayı

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Mustafa Akın'ın ardından eski Belediye Başkanı Nihat Helvacı'da Ak Partiden aday adaylığı için resmen müracaat etti.

31.10.2013 15:42

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde belediye başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Mustafa Akın'ın ardından eski Belediye Başkanı Nihat Helvacı'da Ak Partiden aday adaylığı için resmen müracaat etti.

Başvuru dosyasını Ak Parti Hisarcık İlçe Halkla İlişkiler Başkanı Sadettin Atasever'e teslim eden Nihat Helvacı," 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde yine yeniden Hisarcık Belediye Başkan aday adayı olmak için AK Parti Hisarcık İlçe Başkanlığına müracaat ettim. Cenab-ı Allah hayırlısını verir. Başbakanımız," Bugün yeni bir gündür. Aydınlık günler için, geleceğimiz için, çocuklarımız için yeniden yola düşme günüdür." diyor. Bizde Nihat Helvacı ve ekibi olarak inşallah Hisarcık için yeniden yollara düşme günü diyoruz. Ben 10 yıl belediye başkanlığı yaptığım ilçemi tekrar AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmak için bu göreve soyundum. 10 yıllık tecrübem, çeşitli bürokratik alanlarda stratejik yerlerde yaptığım değişik müdürlük görevleriyle en son Kütahya Belediyesinde yapmış olduğum görevlerde bilgi, deneyim ve tecrübemi ile geçmişte yapmış olduğum olumlu ve olumsuz şeyleri tekrar değerlendirip Hisarcık Belediye Başkan aday adaylığına müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Bu süreçten sonra inşallah önümüzdeki günlerde Hisarcık Belediye Başkan adayı belirlendikten sonra, ama biz oluruz, ama diğer arkadaşlarımız olur, kim olursa olsun Hisarcık bizim için çok önemli, ben veya bir başka arkadaş aday olduğunda ilçe teşkilatımızla kol kola girerek Hisarcık ilçemizde 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerinden başarıyla çıkmak amacındayız.. Burada en önemli şey, görev bize verilir nasip olursa, seçimi kazandığımız takdirde, mazbatamızı alıp, göreve başladığımızın ertesi günü, Hisarcık için yapılacak olan projeler, yapılacak olan işlerde geçmişteki bilgi ve tecrübelerimizle bir an önce Hisarcık için hizmete başlama niyetindeyiz. Onun için Hisarcık Belediye Başkanlığı aday adaylığımın ilçemize, memleketimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Ak Parti Hisarcık İlçe Halkla İlişkiler Başkanı Sadettin Atasever, "Hisarcık AK Parti Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ikinci başvuruyu daha önce iki dönem belediye başkanlığı yapmış olan Nihat Helvacı gerçekleştirmiştir. Bize Hisarcık'a aşık belediye başkanı lazım. Ben bu müracaat eden arkadaşların aday belirlendikten sonra " Ben belirlenmedim" diyerek darılmayacaklarına ve sanki belediye başkanı adayı seçilmiş gibi çalışacaklarına inanıyorum. Arkadaşlar biz AK Partiyi tekrar belediyede iktidar yapmak istiyoruz. Ben sayın başkanıma 'Hayırlı olsun' diyorum. Allah utandırmasın. Rabbim her şeyin hayırlısını versin" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık'ta Eski Belediye Başkanı Nihat Helvacı AK Parti'den Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement