Hüda Par Siir'teki Yayın Kuruluşlarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Hüda Par Siir'teki Yayın Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Hüda Par Siir\'teki Yayın Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Siirt İl Başkanı Zülfikar Fırat, hesap verilebilir şeffaf bir belediye anlayışını savunduklarını söyledi.

30.12.2013 14:59

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Siirt İl Başkanı Zülfikar Fırat, hesap verilebilir şeffaf bir belediye anlayışını savunduklarını söyledi.

Beraberinde partisinin belediye başkan adayı Mehmet Tetik ile birlikte Siirt'teki yayın kuruluşlarını ziyaret eden HÜDA PAR İl Başkanı Zülfikar Fırat, yeni kurulan bir parti olmalarına rağmen kısa sürede halka kendilerini kabul ettirdiklerini kaydetti. Siirt merkez başta olmak üzere ilçelerde hızla örgütlendiklerini belirten Fırat, "Yerel seçimlere Siirt'in tanınmış ailelerinden Mehmet Tetik ile giriyoruz. En öncelikli hedefimiz sorgulanan, halka hesap veren şeffaf bir belediye anlaşışını Siirt'te hakim kılmaktır" dedi.

Belediye Başkan adayı Mehmet Tetik ise, belediye gelirlerinin Siirt halkının hizmeti dışında başka yerlere harcanmasının önüne geçeceklerini ifade ederek, "Partizanlığın, yandaşlığın, torpilin ve adam kayırmanın hem kültürümüzde hem de dinimizde yeri yoktur. Bu amaçla öncelikle bunlarla mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hüda Par Siir'teki Yayın Kuruluşlarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement