Hür Düşünce'nin Konuğu Kaymakam Arslan Oldu - Son Dakika
Yerel

Hür Düşünce'nin Konuğu Kaymakam Arslan Oldu

Hür Düşünce\'nin Konuğu Kaymakam Arslan Oldu

Muğla'da 14 yıldır toplantılarını sürdüren Hür Düşünce Platformu, her ay bir konuk alarak aldığı konuğun ilgi ve sorumluluk alanı ile ilgili düşüncelerini paylaşıyor.

03.12.2014 10:14  Güncelleme: 10:20

Muğla'da 14 yıldır aralıksız aylık toplantılarını sürdüren Hür Düşünce Platformu, her ay bir konuk alarak aldığı konuğun ilgi ve sorumluluk alanı ile ilgili düşüncelerini üyeleri ile paylaşıyor. Hür Düşünce Platformu son olarak Aralık ayı toplantısının onur konuğu olarak Muğla'nın yeni ilçesi Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan'ı konuk etti.

Bağlarbaşı tesislerinde yapılan aylık mutad toplantı öncesi konuşan Hür Düşünce Platformu dönem Başkanı Birol Kayahan, toplantıya Vali Amir Çiçek'in de katılmasının beklendiğini, fakat Vali Çiçek'in yoğun iş temposu nedeniyle önümüzdeki dönem toplantılarına katılabileceğini açıkladı.

Hür Düşünce Platformunun onur konuğu Zeki Arslan'ın özgeçmişinin okunmasının ardından Kaymakam Arslan Menteşe ilçe kaymakamlığının oluşumu hakkında bilgiler verdi. Kaymakam Arslan'a toplantının sonunda dönem Başkanı Birol Kayahan tarafından plaket verildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hür Düşünce'nin Konuğu Kaymakam Arslan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement