İftar Sofrası Bu Kez Döşemealtı'ndaydı - Son Dakika
Yerel

İftar Sofrası Bu Kez Döşemealtı'ndaydı

İftar Sofrası Bu Kez Döşemealtı\'ndaydı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri devam ediyor.

11.07.2013 11:28

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri devam ediyor. Kentin farklı noktalarında kurulan iftar sofraları bu kez Döşemealtı'ndaydı. Karaalioğlu Parkı'ndaki Ramazan Şenlikleri'nde ise 'Direklerarası' ve 'Urfa Sıra Gecesi' coşkusu yaşandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nın organize ettiği Ramazan ayının ikinci iftarı Döşemealtı ilçesinde gerçekleşti. İftara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 2 bin kişinin orucunu açtığı iftara Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Cemal Öcal ve Bayram Özen, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Turgay Genç de katıldı. Döşemealtılılar, dualar eşliğinde Büyükşehir Belediyesi'nin ikramı olan yemeklerle oruçlarını açtı. Döşemealtı sakinleri, iftar sofrası için Başkan Mustafa Akaydın'a teşekkür etti.

URFA SIRA GECESİ ANTALYA'YA TAŞINDI

Karaalioğlu Parkı'nda devam eden Ramazan Şenlikleri ise Antalyalıların akınına uğruyor. Hergün farklı bir programla Ramazan akşamlarını renklendiren şenliklerde ilk önce 'Direklerarası' gösterileri gerçekleşti. Şenliklerde Antalya'da yaşayan kültürlerin kaynaşma ve birbirlerini tanıma olanağı bulacağı yöresel geceler de düzenleniyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen Urfa Sıra Gecesi, büyük ilgi topladı. Kentte yaşayan Urfalıların ve Antalyalıların yoğun ilgi gösterdiği gecede yöresel türküler seslendirilirken, halaylar çekildi.

BUGÜN AKŞAM BANDO KONSERİ

Ramazan Şenlikleri'nde bu akşam, Antalya Büyükşehir Belediye Bando Orkestrası bir konser verecek. Bandoya solist olarak Ümit Burak Tekinay, Tuğba Karakaşlar, Baha İşler ve Burçin Ünal eşlik edecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İftar Sofrası Bu Kez Döşemealtı'ndaydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement