İl Genel Meclisi Kasım Ayı Toplantıları Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

İl Genel Meclisi Kasım Ayı Toplantıları Sona Erdi

İl Genel Meclisi Kasım Ayı Toplantıları Sona Erdi

Konya İl Genel Meclisi'nde 20 gündür devam eden kasım ayı toplantıları sona erdi.

28.11.2013 15:14

Konya İl Genel Meclisi'nde 20 gündür devam eden kasım ayı toplantıları sona erdi.

Toplantıda, 2014 yılı performans planıyla, gelir gider bütçesi onaylanarak karara bağlandı. Ocak, şubat ve mart aylarını kapsayan üç aylık bütçe, 40 milyon lira olarak kabul edildi.

İmar, eğitim, altyapı, tarım ve diğer birimler için aktarılan ödeneklerden en büyük payı eğitim aldı. Bütçeden eğitime okul yapımı, onarımı ve muhtemel ihtiyaçlara kullanılması için 11 milyon 174 bin 500 lira ayrıldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz, meclis üyelerine bugüne kadar göstermiş oldukları gayret ve çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi de 2014 yılı bütçesinin Konya'ya ve ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Bütçeyi 40 milyon lira olarak oy birliğiyle onayladıklarını belirten Selvi, şunları kaydetti:

"Eğitimden, altyapıya, tarımdan imar ve yapı işlerine kadar her alanda hizmetlerimiz devam edecek. Bütçeden en fazla payı eğitim aldı. Çünkü eğitimi çok önemsiyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin daha iyi hizmet etmelerini sağlamak amacıyla eğitime yapılan her yatırım, ilimiz ve ülkemiz açısından son derece önemli. Yoğun mesai harcayan meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah 2014'de kazasız belasız hayırlı hizmetleri gerçekleştirmek nasip olur." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İl Genel Meclisi Kasım Ayı Toplantıları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement