İl Genel Meclisi'nden Battalgazi'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İl Genel Meclisi'nden Battalgazi'ye Ziyaret

İl Genel Meclisi\'nden Battalgazi\'ye Ziyaret

Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Battalgazi İlçesi İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte Battalgazi'yi ziyaret etti.

22.01.2013 17:37

Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Battalgazi İlçesi İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte Battalgazi'yi ziyaret etti.

Şavata, Battalgazi İlçesi İl Genel Meclisi üyeleri Fikret Kabadayı, Derviş Demirkol, Mehmet Kılıçaslan ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Mehmet İkbal ile birlikte, Battalgazi Kaymakamı Asalet Karabulut ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ve beraberindekiler, ilk olarak Kaymakam Asalet Karabulut'u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Şavata, "Bizler yapılan çalışmaları yerinde incelemek için sık sık ziyaretlerimizi bölgenin encümenleriyle birlikte yaparak sorunları yerinde tespit ediyoruz" dedi.

Karabulut ise, İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte uyum içinde çalıştıklarını kaydetti.

Şavata ve beraberindeki heyet, daha sonra Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Gürkan ile bir süre sohbet edip ilçe hakkında bilgiler alan Şavata, İl Genel Meclisi olarak hizmetin devamlılığı esasıyla yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade etti. Gürkan da, İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi'yle birlikte ilçeye güzel hizmetler yaptıklarını aktardı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Genel Meclisi'nden Battalgazi'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement