İl Sağlık Müdürlüğü'nden Saldırıya Kınama - Son Dakika
Yerel

İl Sağlık Müdürlüğü'nden Saldırıya Kınama

İl Sağlık Müdürlüğü\'nden Saldırıya Kınama

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr.

19.04.2012 14:35

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Öksüzkaya, yaptığı açıklamasında Gaziantep'te bir hasta yakını tarafından öldürülen Doktor Ersin Aslan'ın uğradığı saldırıya tepki gösterdi.

İl Sağlık Müdürlüğü önünde, personelin de katıldığı basın açıklamasında İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Öksüzkaya, "Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde görev yapan meslektaşımız Doktor Ersin Aslan, bir hasta yakını tarafından uğradığı saldırı sonucu yaşamını yitirmiştir" dedi.

Dr. Öksüzkaya, "Mesleğini gerek elde etmek gerekse icra etmek için büyük çabalar harcamış, fedakarlıklarla, özveriyle milletine sağlık hizmeti sunma çabasında olan meslektaşımızın bu şekilde hayatını kaybetmiş olmasından derin üzüntü duyuyoruz ve bu saldırıyı İl Sağlık Müdürlüğü olarak şiddetle kınıyoruz" konuştu.

Sağlık çalışanlarının çalışmalarının takdirle karşılandığını ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarına, sağlık çalışanları kadar toplumunda üzüldüğünü bildiklerini ifade eden Dr. Öksüzkaya, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Bu tür istenmeyen olayların da ancak tüm toplumun işbirliği ile engellenebileceğinin farkındayız. Tüm vatandaşlarımızı sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti önleme konusunda duyarlı olmaya, bizim yanımızda olmaya ve bize destek vermeye davet ediyoruz."

İl Sağlık Müdürü Dr. Öksüzkaya, Kayseri'de tepki nedeniyle sağlık hizmetleri konusunda herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını, sağlık çalışanlarının vatandaşlarla birebir görüşerek olaya nasıl tepki gösterildiğinin anlatıldığını söyledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İl Sağlık Müdürlüğü'nden Saldırıya Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement