İlçe Spor Merkezleri Yetenekleri Keşfedecek - Son Dakika
Yerel

İlçe Spor Merkezleri Yetenekleri Keşfedecek

İlçe Spor Merkezleri Yetenekleri Keşfedecek

Antalya Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporun tabana yayılması, halkın spora teşvik edilmesi ve Antalya genelinde sporun gelişimi için proje başlatıldı.

27.03.2014 16:17

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporun tabana yayılması, halkın spora teşvik edilmesi ve Antalya genelinde sporun gelişimi için proje başlatıldı. Proje kapsamında Manavgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü emrine görevlendirilen 11 farklı branştaki 15 antrenör görevlerine başladı.

Atletizmde Arif Dutar, Özkan Kaya, basketbolda Hasan Hüsnü Güven, Ferah Altun, voleybolda Orhan Özer, bisiklette Süleyman Coşar, eskrimde Yiğit Akdeniz, Ayhan Çakmur, güreşte İlkay Kaya, Erdal Korkut, hentbolde Ayşen Yılmaz, hokeyde Ayşegül Demirel, karatede Serpil Barış, masa tenisinde Kader Dönmez, teniste Çağlar Özkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde görevlerine başladılar.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Gediz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce İlçe Spor Merkezleri kapsamında sporun tabana yayılması, halkın spora teşvik edilmesi ve Antalya genelinde sporun gelişimi için bir proje başlatıldığını belirtti. Gediz, "Bu proje kapsamında Manavgat ilçemizde çalışmalarını sürdürmek üzere 11 branşta 15 antrenör görevlendirilmiştir. İlçe Spor Merkezleri kapsamında gerçekleştirilen bu antrenmanlara 5-18 yaş arası gençlerimiz katılabileceklerdir. Spor branşlarının günleri ve antrenörleri aşağıda belirtilmiştir.

Bu projeye kadar Manavgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde herhangi bir branşta antrenör bulunmamaktaydı. Bu proje sayesinde, Manavgat'ta sporunun gelişmesinde bir ivme yakalanacak, sporla daha çok gencimize ulaşılacak ve Manavgat'tan başarılı sporcular yetişecektir. İl Müdürümüz Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu'na teşekkür ederiz" dedi.

Spor branşlarında antrenör görevlendirmesi ile başlayan çalışmaların daha da ilerlemesi ve etkin bir hale gelebilmesi için Manavgat'ta spor tesisleşmesinde ciddi adımlar atılması gerektiğini belirten Gediz, spor tesisleşmesi ile sportif başarının artacağını da sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İlçe Spor Merkezleri Yetenekleri Keşfedecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement