İnci'den Polat'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İnci'den Polat'a Ziyaret

İnci\'den Polat\'a Ziyaret

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Hakan İnci, beraberindeki heyetle Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret etti.

04.08.2014 18:03

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Hakan İnci, beraberindeki heyetle Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Hakan İnci, "Yeni döneminizde Yeşilyurt özelinde, Malatya genelinde hemşerilerimize gerekli hizmetleri yapmanızı diliyoruz. Mevcut sorunların minimize edilerek çözüme ulaştırılması yönünde çaba sarf edeceğinizi umuyoruz. Görevinizde başarılar diliyoruz" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hakan bey özellikle belediyecilik konusunda sahada tecrübesi var, bu yönüyle tecrübelerine ve tavsiyelerinize her zaman açık oluruz. Malatya'nın büyükşehir olması ile birlikte Malatya'nın bir yandan yeniden yapılanması gerçekleşirken, diğer yandan ilçe belediyelerimizin yapılanması gerçekleşiyor. Yeşilyurt Belediyesi'nin yapılanmasını büyük oranda tamamladık. Bu yeni süreçte biz Yeşilyurt Belediyesi olarak Malatya'nın bütün birikimine, tecrübelerine açığız" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnci'den Polat'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement