İngiliz Sandra'nın Külleri Fethiye'de Denize Döküldü - Son Dakika
Yerel

İngiliz Sandra'nın Külleri Fethiye'de Denize Döküldü

İngiltere'de hayatını kaybeden İngiliz kadının külleri, vasiyeti üzerine eşi John Ebbles tarafından çok sevdiği Muğla'nın Fethiye ilçesinde denize döküldü.

12.05.2016 10:10  Güncelleme: 10:55

İngiltere'de yaşayan ve 17 yıldır ailesiyle tatilini Fethiye'de geçiren Sandra Dart (64) solunum yetmezliği nedeniyle 16 Mart'ta hayatını kaybetti. Dart, tatile geldikleri dönemde eşi John Ebbles'e öldüğünde küllerini çok sevdiği Çalış Plajı'ndan denize dökülmesini vasiyet etti.

VASİYET ÜZERİNE FETHİYE'YE GELDİ

Ebbles, eşinin vasiyetini yerine getirmek için Fethiye'ye geldi. Çalış Plajı'ndan tekneyle denize açılan Ebbles ve beraberindekiler, Dart'ın fotoğrafının bulunduğu çelenk ve kırmızı karanfilleri denize bıraktı. Daha sonra John Ebbles, eşinin küllerini denize döktü.

İngiliz Sandra'nın Külleri Fethiye'de Denize Döküldü
KİM DAHA ÖNCE ÖLÜRSE

Eşiyle 17 yıl önce tatil için Çalış'a geldiklerini ve kim daha önce ölürse onun küllerinin gün batımında denize dökülmesi kararını aldıklarını anlatan 65 yaşındaki Ebbles, "Eşimle beraber 17 yıl önce Çalış'a geldiğimizde buraya hayran kaldık ve bir birimize söz verdik. Kim daha önce ölürse külleri Çalış Plajı'nda denize dökülecekti. Maalesef eşim vefat etti. Birbirimize verdiğimiz sözü tutmak için bugün burada eşimin küllerini denize döküyoruz. Eşim Sandra ölmeseydi Çalış'a tatile gelecektik" dedi.

"HAYATIMIN GERİ KALANINI BURADA GEÇİREBİLİRİM"

Ebbles, ilerleyen zamanda Çalış'a gelerek hayatının geri kalanını burada geçirebileceğini belirtti. Türkiye'nin harika bir yer olduğunu ve sıcak kanlı insanların yaşadığını kaydeden Ebbles, "Eşim Türkiye'yi çok seviyordu. Burada yaşamayı çok istiyorum ama çalışmak zorundayım. İlerleyen zamanda burada yaşamayı istiyorum. Sandra'nın küllerini buraya bıraktığım için çok mutluyum" diye konuştu.

İngiliz Sandra'nın Külleri Fethiye'de Denize Döküldü

İngiliz Sandra\'nın Külleri Fethiye\'de Denize Döküldü
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İngiliz Sandra'nın Külleri Fethiye'de Denize Döküldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • istemiyoruz: defolun gidin ülkenize be 23 6 Yanıtla
  • atun oni komple denize yesun oni baluklar: iyi ettunuz bir külü eksikti ingilizin plajlarımızı kirletmeyin ben birdaha o plaja girmem arkadaş 20 3 Yanıtla
  • mmmm: Bir bardak külü memleketinize serpin . 8 1 Yanıtla
  • AMEDLİ: Lan oğlun denizi kirletmeyin 7 1 Yanıtla
  • LAZO: GEÇMİŞTE YAPTIĞINIZ KATLİAMLARDA ÖLEN İNSANLARIN KÜLLERİNİ BİLE GÖMMEYİ İZİN VERMEDİNİZ..ÖYLE ACIMASIZ BİR MİLLETSİNİZ.. 0 2 Yanıtla
  • Sendai: Hiç bir şey yapmamak, kötü bir şey yapmaktan iyidir. İyi bir şey yapmak en iyisidir. 0 0 Yanıtla
  • yeşil: hükümet nerde bu ülkede bunu ne hakla yapıyorlar sanki oralar ingilizlere ait bir yer ne saçmalık bu yaa gidin kendi denizinizi kirletin adilik bu resmen ülkemde böyle retüller istemiyorum hükümeti göreve çağrıyorum oralarda iğrenç chp zihniyetli insanlar var zaten böyle şeyler görmek normaldir tabii 0 0 Yanıtla

Advertisement