İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Açıklaması

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Açıklaması

Kuruçeşme Hatipköy Villaları ve Gündoğdu Toki Konutlarına ziyaretlerde bulunan Başkan Doğan, “Son 4 yıl içinde İzmit’te önemli işlere imza attık. İzmit’te güzel işler başardık.

30.01.2014 09:49

Kuruçeşme Hatipköy Villaları ve Gündoğdu TOKİ Konutlarına ziyaretlerde bulunan Başkan Doğan, "Son 4 yıl içinde İzmit'te önemli işlere imza attık. İzmit'te güzel işler başardık. Bunların hepsinde İzmitlilerin desteği, İzmitlilerin emeği var. Birlikte başardık" dedi.

İzmit Belediye Meclis Üyesi İsmail Gün, Mahalle Muhtarı Ali Yılmaz, Ak Parti Hatipköy Mahalle Temsilcisi İsmail Seyrek, Hatipköy Villaları Site Yöneticisi Cemalettin Kırdudu ve Gündoğdu TOKİ Konutları Site Yöneticisi Önder Turhan'ın katıldığı ziyaretlerde İzmit Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Doğan vatandaşların tüm sorularını samimi bir şekilde yanıtladı.

İzmit'te büyük değişim yaşandığını ifade eden Başkan Doğan, "Sağcısı, solcusu, büyüğü, küçüğü, işçisi, köylüsü, işadamı, İzmit'in asil kadınları, anaları bu projeleri gerçekleştirmek için bize sonuna kadar güvendi ve destek verdi. Bu projelerin gerçekleşmesi için desteğini esirgemeyen sizlere, hepinize buradan teşekkür ediyorum. Daha güzel ve büyük projeleri yine hep birlikte başaracağız" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement