Kale'de Protokol Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kale'de Protokol Yemekte Buluştu

Kale\'de Protokol Yemekte Buluştu

Denizli'nin Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, göreve gelmesinin 3 yıl anısına ilçe yöneticileriyle yemekte bir araya geldi.

24.04.2012 15:48

Denizli'nin Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, göreve gelmesinin 3 yıl anısına ilçe yöneticileriyle yemekte bir araya geldi.

Kale Belediyesi Yüksek öğrenci yurdu restaurantında gerçekleşen yemeğe, Kale Kaymakamı Serap Özmen, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, belde belediye başkanları Servet Karaman ve Mehmet Salih Sağınç, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu başkanları, merkez ve köy muhtarları, basın mensupları katıldı. Yemeğin ardından gecenin açılış konuşmasını Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca yaptı. Yarımca, belediye başkanı olarak 3 yıldır vatandaşlarla beraber bir çok iş başardıklarını belirterek, "3 Yıllık yaptığımız çalışmaların içersinde en büyük dilimi eğitim alanın yaptığımız çalışmalar yer alıyor. Eğitim olarak meslek yüksek okulu ve yurtları çok büyük yatırımlar yaptık. İlçemize Anadolu lisesini de kazandırdığımızdan dolayı çok mutluyuz. Kazanılan okullar Kale için pusula olacaktır. Pamukkale Üniversitesi ile yapılan sempozyum ilçemizin geleceğini çizdik. Yapılan çalışmalar bu doğrultuda olacak" dedi. Kale Belediye Başkanı Yarımca'nın konuşmasının ardından Kale Kaymakamı Serap Özmen de eğitim konusundaki çalışmaların devam edeceğini belirterek, "Kale'de göreve başladığımda hayalim olan bağımsız anaokulu projesi vardı. Geçen hafta yapılan protokolle imzalar atıldı. Yapılan Halk eğitim merkezin çözüme kavuşması mutluluk verici. Kale Belediyesinin yapmış olduğu sempozyum uluslar arası bir nitelik kazandı. Hedefimiz ilçemizi turizm şehri yapmak. Tabae Antik kentin turizme kazandırılması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Çıkan buluntuların yapılacak bir müzede sergilenmesi ilçemiz için önem arz etmektedir" dedi.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca konuşmalarının ardından protokol üyelerine çeşitli hediyeler takdim etti. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kale'de Protokol Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement