Kamil Saraçoğlu, Haber Kanalı 24'de Projelerini Anlattı - Son Dakika
Yerel

Kamil Saraçoğlu, Haber Kanalı 24'de Projelerini Anlattı

Kamil Saraçoğlu, Haber Kanalı 24\'de Projelerini Anlattı

Kütahya AK Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, haber kanalı 24'ün 'Yerel Seçim Özel' programında Melik Yiğitel'in sorularını cevaplandırdı.

27.03.2014 15:51

Kütahya AK Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, haber kanalı 24'ün 'Yerel Seçim Özel' programında Melik Yiğitel'in sorularını cevaplandırdı.

Belediyecilik anlayışını ve Kütahya'da gerçekleştireceği projelerini anlatan Saraçoğlu, "Üniversite gençliği ile ilgili ciddi çalışmalar yaptık. Bunların ihtiyaçlarını gidermede noktasında üniversitemiz belki Türkiye'deki en güzel kampüslerden bir yerde kalıyor. Üniversite öğrencilerinin ulaşımla ilgili bazı sıkıntıları var. Önümüzdeki dönemde daha rahat bir ulaşım çalışmamız var. Aynı zamanda hem ilimizi, ilçemizi tanıtma noktasında da gençlerimizin ihtiyaçlarını görme noktasında tarihi ve önemli mekanlarımızı üniversite öğrencilerimize hafta sonları profesyonel rehberler eşliğinde seyahate götürmek istiyoruz. Gençlerimizin, Kütahya'mızın bir kültür elçisi olmasını özellikle vurgulamak istiyoruz. Kütahya'da artık engellilerin yüzü güldüğü, iş imkanlarının oluştuğu ve hayat dolu bir hale geldiklerini görüyoruz. Zaman zaman bu kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. Onların akülü arabaya sahip olmalarını ve hayatın içine çıkmasını arzu ediyoruz. Belediye olarak onların yanında olduğumuzu belirtmek isterim. İyilik bankası projesi ile ihtiyaç sahibi ya da ekonomik durumu kötü olan vatandaşlarımızı belediyeden vereceğimiz aylık limitli kartlar ile her ay alışveriş yapabileceği bir market oluşturacağız. Vatandaşımız hiç kimseye muhtaç olmadan ne ihtiyacı varsa alabilecek" dedi.

Kamil Saraçoğlu, seçim çalışmaları sırasında vatandaşları ziyaret ettiği esnada yaşadığı bir anıyı anlattı. Saraçoğlu şunları söyledi: "2 gün önce esnaf ziyareti yapıyoruz. Bir işyerine gittik AK Parti'den geldiğimizi ve projelerle ilgili çalışma yaptığımızı dile getirdik. Biraz daha ilerde yaşlı bir amcamız oturuyordu. Oradan seslendi. 'Kim bunlar?' dedi. 'AK Parti'den geldiler' dedi arkadaş. O da dedi ki; 'çaldılar onlar, hırsız onlar' dedi. Arkadan; 'siz bizim gönlümüzü çaldınız, siz bizim sevgimizi çaldınız, biz başka yere gitmeyiz" dedi. Bu sevgi Başbakan sevgisi, bu sevgi AK Parti sevgisi. İnanır mısınız orada insanın duygulanmaması elde değil. Böyle bir tablo ile karşılaşmak doğru yerde olduğumuzu, doğru siyaset yaptığımızı bize gösteriyor" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kamil Saraçoğlu, Haber Kanalı 24'de Projelerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement