Kangallı Derneklerden Başkan Ürgüp'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kangallı Derneklerden Başkan Ürgüp'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Kangallı Derneklerden Başkan Ürgüp\'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Sivas’ta faaliyet gösteren Kangal ve Çevre Köyleri Derneği, Aşık Ruhsati Derneği ve dernek üyeleri Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ü, Büyük Birlik Partisi il binasında ziyaret ederek, belediye başkan adaylığının hayırlı olması dilediler.

06.01.2014 11:09

Sivas'ta faaliyet gösteren Kangal ve Çevre Köyleri Derneği, Aşık Ruhsati Derneği ve dernek üyeleri Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü, Büyük Birlik Partisi il binasında ziyaret ederek, belediye başkan adaylığının hayırlı olması dilediler.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'nin katılımıyla Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen aday açıklama programında, 30 Mart yerel seçimlerinde Sivas Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen Başkan Ürgüp'e Kangallılar Derneği tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

BBP İl binasındaki ziyarette BBP İl Başkanı Mahir Arı, Merkez İlçe Başkanı Ömer Ağdoğan, BBP Kangal Belediye Başkan adayı Ahmet Polat, Kangal İl Genel Meclis Üyesi Uğut Bulut ve parti yönetimi de hazır bulundu.

Ziyarette konuşan dernek başkanı Mustafa Buğra; "Adaylığınız münasebeti ile sizleri ziyaret ederek hayırlı olsun demek istedik Allah muvaffak etsin hakkımızda hayırlısı olsun bizde bu amaçla buradayız" dedi.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise; "Önemli olan burada seçimi kazanmaya salt çoğunluk olarak yoğunlaşmaktan ziyade, hayırlı olanı Allah'tan temenni edip, o konuda bir çalışma ve gayret ortaya koymak lazım. Bizim inanç yapımızı, karakterimizi, düşüncemizi Sivas artık gördü. 5 yıl boyunca her şeyimiz aşikar olarak görevimize devam ettik. Bundan sonraki 5 yıl için de Aşık Ruhsati'nin adı gibi ruhsat istiyoruz. Ruhsatı tabi önce Cenab-ı Allah kesecek, sonra millet kesecek, bu ruhsat bize tevdi edildiği takdirde inanın bu 5 senede çok daha faydalı işler yaparız. Bir defa ilk senemiz boş geçmeyecek. Bir de yapı o kadar büyüdü ki bu büyüyen yapıyı ancak bu yapıyı büyütenin idare edebileceği noktaya geldi. Kurumsallaşmayı henüz tam olarak tamamlayamadık. Bu yaptığımız revizyonun 5 yıl bizimle beraber gitmesi lazım projelerin yürütülmesi lazım. Bu manada dualarını desteklerinizi bütün herkesten talep ettiğim gibi sizlerden de talep ediyorum. Tabiki takdir sizlerindir, takdir Allah'ındır" ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kangallı Derneklerden Başkan Ürgüp'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement