Karahocagil'den Rektör Büyükalaca'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Karahocagil'den Rektör Büyükalaca'ya Ziyaret

Karahocagil\'den Rektör Büyükalaca\'ya Ziyaret

Kalkınma Bakanlığı Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil ve Şanlıurfa Merkez Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikaya, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof.Dr. Orhan Büyükalaca’yı makamında ziyaret ettiler.

16.01.2014 11:54

Kalkınma Bakanlığı Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil ve Şanlıurfa Merkez Haliliye Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikaya, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof.Dr. Orhan Büyükalaca'yı makamında ziyaret ettiler.

Konuklarını rektörlük binası girişinde karşılayan OKÜ Rektörü Prof.Dr. Orhan Büyükalaca, Kalkınma Bakanlığı Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

GAP İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil ise bölgeler arası farkları gidermeyi ve ulusal düzeyde ekonomik gelişme ve sosyal istikrar hedeflerine katkıda bulunmayı amaçlayan ve ülkemizi uluslararası alanda markalaştıran bir bölgesel kalkınma projesi olan GAP ile ilgili bilgi verdi. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karahocagil'den Rektör Büyükalaca'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement