Karayolları ve Trafik Güvenliği Haftası Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika
Yerel

Karayolları ve Trafik Güvenliği Haftası Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Karayolları ve Trafik Güvenliği Haftası Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

İzmir'de, Karayolları ve Trafik Güvenliği Haftası kapsamında basın mensupları arasında düzenlenen yarışma sonuçlandı.

06.05.2013 18:28

İzmir'de, Karayolları ve Trafik Güvenliği Haftası kapsamında basın mensupları arasında düzenlenen yarışma sonuçlandı.

Karayolları ve Trafik Güvenliği Haftası'nın açılışı Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle yapıldı. Törene İzmir Vali Yardımcısı Ardahan Totuk, Merkez Emniyet Müdürleri İzmir Çalışma Merkezi Başkanı Metin Şen, Polis Teftiş Kurulu Bölge Başkanı Ömer Kılıç, Trafik Denetleme Şube Müdürü Semih Kök ve çok sayıda polis memuru katıldı. Açılış konuşmasını yapan İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Semih Kök, Türkiye'deki en önemli sorunlardan birinin de trafik kazaları olduğunu, bunun önüne geçilmesi için toplumun herkesimine önemli görevler düştüğünü ifade etti. Vali Yardımcısı Ardahan Totuk, haftanın amacının toplumu bilinçlendirmek olduğunu, yılların tecrübesiyle hazırlanan kuralların öncelikle insanların can güvenliği için uygulandığını kaydetti.

Konuşmaların ardından, yarışmada haber dalında 1. olan Sabah gazetesinden Ceyhan Torlak, 2. olan Haber Türk gazetesinden Mehmet İnmez ve 3. olan Zaman gazetesinden Tekin Gürbulak, ödüllerini Teftiş Kurulu Bölge Başkanı Ömer Kılıç'ın elinden aldı.

Yarışmada fotoğraf dalında 1. olan Doğan Haber Ajansı'ndan (DHA) Gökhan Yağkak ve 2. olan Bahri Karataş'a ise ödüllerini Vali Yardımcısı Totuk verdi. Fotoğraf dalında 3.'lüğe değer eserin görülemediği belirtildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karayolları ve Trafik Güvenliği Haftası Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement