Kaşdemir: "Ak Parti'ye Olan İlgi ve Güven Artıyor" - Son Dakika
Yerel

Kaşdemir: "Ak Parti'ye Olan İlgi ve Güven Artıyor"

Kaşdemir: "Ak Parti\'ye Olan İlgi ve Güven Artıyor"

AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı İsmail Kaşdemir seçim çalışmaları kapsamında Çan ilçesinde çeşitli Oda ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu.

06.05.2015 08:38

AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı İsmail Kaşdemir seçim çalışmaları kapsamında Çan ilçesinde çeşitli Oda ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu.

İsmail Kaşdemir'e AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı Sebahattin Güner, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, AK Parti Çan İlçe Başkanı ve partililer eşlik etti. Çan temaslarına ilçe teşkilatı üyeleri ile parti binasında bir araya gelerek başlayan Kaşdemir sonrasında Çan Belediyesi'ni ziyaret etti.

Çarşı esnafını ziyaret eden Kaşdemir Çan Ziraat Odası ile Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nda üyelerle bir araya geldi. Kaşdemir burada yaptığı konuşmada "AK Parti ile esnaf ve sanatkarımız rahat bir nefes almıştır. Faiz oranları düşmüş, yatırımlar artmış, esnaf ve sanatkarımız işlerini büyütmeye başlamıştır. İnşallah 7 Haziran'dan sonra da esnafımıza daha geniş imkanlar sunacağız" dedi.

Kaşdemir, Çan Huban Kadınlar Kalesi Derneği'nde Çan'lı kadınlarla da bir araya geldi. Ziyaretlerinde ilçe halkının sorunlarını dinleyen Kaşdemir, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Seçmenin AK Parti'ye olan ilgi ve güvenlerinin arttığını gördüklerini ifade eden AK Parti Çanakkale Milletvekili Adayı İsmail Kaşdemir gösterilen ilgiye karşılık kendilerinin bu ilgi ve güvene layık olmak için yoğun bir çalışma yürüttüklerini, bütün ilçe ve köylerde çalışma yaptıklarını belirtti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaşdemir: 'Ak Parti'ye Olan İlgi ve Güven Artıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement