Kastamonu'da Kurban Bayramı - Son Dakika
Yerel

Kastamonu'da Kurban Bayramı

Kastamonu\'da Kurban Bayramı

Kurban Bayramı dolayısıyla Hanönü ilçesinde ve AK Parti Tosya İlçe Başkanlığı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi

16.10.2013 15:43

Kurban Bayramı dolayısıyla Hanönü ilçesinde ve AK Parti Tosya İlçe Başkanlığı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi.

Hanönü Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene, Kaymakam Mustan Barış İşler, Garnizon Komutanı Aydın Baysal, Belediye Başkanı Şükrü Özün ve İlçe Emniyet Amir Vekili Murat Öztürk ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam İşler, yaptığı konuşmada, bayramlaşma töreninde ilçenin eski bayram adetlerinin neler olduğunu öğrenmeye çalıştığını ve bunların ne kadarının şu anda yapıldığını merak ettiğini söyledi.

Eski bayramların öneminden bahseden İşler, "tüm vatandaşlarımızın bayramını kutlar, huzur ve güven içinde nice bayramlara ulaşmalarını dilerim" diye konuştu.

AK Parti Tosya İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Ortalıca Belediye Başkanı Yusuf Arpacı, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç ve partililer ile vatandaşlar katıldı.

Başkan Küçükmorkoç, törende yaptığı konuşmada, bayramların milletin birlik, beraberlik, barış ve huzur içerisinde yaşamasını sağlayan özel günler olduğunu kaydetti. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kastamonu'da Kurban Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement