Kaymakam Arık "Hizmet Kalitesini Arttırın" - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Arık "Hizmet Kalitesini Arttırın"

Kaymakam Arık "Hizmet Kalitesini Arttırın"

Sason Kaymakamı Cihat Arık, ilçeye bağlı köylerde okulları gezerek eğitimcilerden hizmet kalitesinin arttırılmasını istedi.

29.12.2013 11:33

Sason'a bağlı köyleri gezerek eğitimcilerden hizmet kalitesini arttırmalarını isteyen Kaymakam Cihat Arık, sorunları yerinde tespit etti.

Sason Kaymakamı Cihat Arık, Erdemli Çaykenarı İlkokulu, Umurlu Ortaokulunu, Çilekli Ortaokulunu, Erdemli Ortaokulunu ve Yukarı Tekevler Ortaokullarını ziyaret etti. Kaymakam Cihat Arık, okulları yakından tanımak ve okulların sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla 5 okulu ziyaret etti. Sınıfları dolaşan, sınıflarda ders anlatan, öğrencilerle aynı sıralara oturan ve okul bahçesindeki öğrencileri tek tek öperek miniklere özel bir ilgi gösteren Kaymakam Arık öğrencilere "Hedeflerinizi belirleyin, bol bol kitap okuyun, gelecekteki planlarını şimdiden belirleyerek hazırlıklarını yapın" dedi. Öğretmen ve idarecilerle de bir araya gelen Arık "sizin sıkıntılarınızı çözmek bizi mutlu eder. Sizlerin üzerine vazife olan heyecanınızı daima koruyun ve ilçemiz için kaliteli hizmetlerde bulunarak bilinçli nesiller yetiştirin" dedi.
Kaymakam Arık, okullarda yaşanan sıkıntıları yerinde görerek problemlerin giderilmesi için gereken çalışmaların zamanında ve etkin bir şekilde yerine getirileceğini ifade etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kaymakam Arık 'Hizmet Kalitesini Arttırın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement