Kaymakam İşitme Engelli Öğrencileri Kabul Etti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam İşitme Engelli Öğrencileri Kabul Etti

Kaymakam İşitme Engelli Öğrencileri Kabul Etti

Battalgazi Kaymakamı Asalet Karabulut, Aydın’da düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonasında Atletizm dalında takım halinde Türkiye 2’ncisi, Basketbol dalında Türkiye 4’üncüsü olarak başarı elde eden Akşemsettin İşitme Engelliler İlköğretim Okulu öğrencilerini kabul etti.

27.05.2014 10:03

Battalgazi Kaymakamı Asalet Karabulut, Aydın'da düzenlenen İşitme Engelliler Türkiye Şampiyonasında Atletizm dalında takım halinde Türkiye 2'ncisi, Basketbol dalında Türkiye 4'üncüsü olarak başarı elde eden Akşemsettin İşitme Engelliler İlköğretim Okulu öğrencilerini kabul etti.

İlçe Milli eğitim Müdürü Mehmet Sarıcı, Okul Müdürü Vahap Tokmak, Müdür Başyardımcısı Fatma Polat, Müdür Yardımcısı Şahin Acet, Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Keklikçi ve Sınıf Öğretmeni Levent Bozyiğit'ten oluşan heyet, İlçe Kaymakamı Asalet Karabulut'u makamında ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı Karabulut, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek, başarılarının daimi olması temennisinde bulundu. Atletizm ve Basketbol takımlarının Aydın'da düzenlenen Yıldız Erkek- Kız Atletizm ve Basketbol Türkiye şampiyonasındaki başarılarından da anlaşılacağı üzere insanın engelinin bedeninde değil düşüncesinde olabileceğini söyleyen karabulut, çalışınca insanların her türlü zorlukların üstesinden gelebileceğini, devletin engellilere sahip çıktığını ve Kaymakamlığın da bu konuda her türlü destekleri sağlayacağını ifade etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam İşitme Engelli Öğrencileri Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement