Kaymakam Turan'dan Vatandaşlara İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Turan'dan Vatandaşlara İftar Yemeği

Kaymakam Turan\'dan Vatandaşlara İftar Yemeği

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile kimsesiz, yaşlı ve yoksul vatandaşlara iftar yemeği verdi.

16.08.2012 11:07

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile kimsesiz, yaşlı ve yoksul vatandaşlara iftar yemeği verdi.

Polisevinde düzenlenen iftar yemeğine; Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ve eşi Nihal Turan, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülhalim Ünverdi, Şahinbey İlçe Müftüsü Yahya Polat, Savcılı Mahallesi muhtarı Ökkeş Titiz, diğer mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş ile daire müdürleri katıldı.

İftar öncesi davetlilerle tek tek ilgilenen Kaymakam Turan ve eşi Nihal Turan, iftar vaktine kadar vatandaşların sorunlarını dinlediler. Okunan ezanla birlikte orucunu açan davetliler, tasavvuf müziği eşliğinde yemeklerini yediler.

Yemekte bir konuşma yapan Kaymakam Turan, vatandaşların hizmetkarı olduklarını söyleyerek, "Bu mübarek Ramazan-ı Şerif ayında siz değerli muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir arada olmaktan duyduğum memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. İftarımızı hep birlikte açmanın gururunu ve onurunu yaşıyorum. Bizler bu gök kubbenin altında birlik ve beraberliğimizi bozmadan yolumuza devam ederek, güzel hizmetlere ve çalışmalara imza atacağız. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül başta olmak üzere, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlar kurulu, milletvekilleri, bürokrasiler, Türkiye'nin değişimi ve ileri adımlar atması için çok büyük mücadele veriyorlar. Bu sebeple bizler, güzel vatanımıza en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Şahin Bey ve Şehit Kamil'in torunları olan sizler bizlere emanetsiniz. Hepiniz bizim anne ve babamız kadar değerlisiniz. Davetimizi kırmayarak geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yemek sonrasında Müftü Yahya Polat tarafından dua okundu. Duaların ardından davetlilerle tek tek kucaklaşan Kaymakam Turan, vatandaşları kapıya kadar uğurladı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Turan'dan Vatandaşlara İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement