Kazada Oğullarını Kaybeden Anne Baba Yarışa Devam Etti - Son Dakika
Yerel

Kazada Oğullarını Kaybeden Anne Baba Yarışa Devam Etti

Kazada Oğullarını Kaybeden Anne Baba Yarışa Devam Etti

Transanatolia Rally Raid Yarışında Kemal Merkit ile beraber hayatını kaybeden Wouter Vaar'ın anne ile babası çocuklarının ölümünden sonra yarışa devam etti.

12.09.2012 13:13  Güncelleme: 13:12

Konya'da düzenlenen Transanatolia Rally Raid Yarışında Çöl Kaplanı lakaplı Kemal Merkit ile beraber hayatını kaybeden 19 yaşındaki Wouter Vaar'ın anne ile babası çocuklarının ölümünden sonra yarışa devam etti.

Geçtiğimiz günlerde Konya'nın Karapınar İlçesi'nde gerçekleştirilen 'Transanatolia Rallisi'nde meydana gelen kazada 'Çöl Kaplanı' lakaplı ünlü motosiklet yarışçısı 52 yaşındaki Kemal Merkit ile Hollandalı 19 yaşındaki Wouter Vaar Kamp yaşamını yitirmişdi. İtalyan sporcu Nirco Niotto da yaralanmıştı.

19 yaşındaki Wouter Vaar Kamp motosiklet ile yarışırken anne ve babası da 4x4 arazi aracı ile aynı yarışta yer aldı.

Kazada oğlunu kaybeden aile bir gün ara verdikten sonra yarışa kaldıkları yerden devam etmek için Niğde Aladağlarda bulunan kamp alanına geri döndü. Oğullarının cenazesi morgda bekletildiği sırada, aile oğullarını onurlandırmak amacı ile motorunu ve kaskı yanların da taşıyarak yarışa devam ettiler. Ailenin amacı oğullarının bitiş çizgisini göremediği için motoru ve kaskı bitiş çizgisini görmesini istediklerini söylediler.

Aile kamp sonrası oğullarının da cenazesini alarak ülkelerine geri döneceklerini ifade etti. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kazada Oğullarını Kaybeden Anne Baba Yarışa Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement