Kelkit'te 63 Kurs Düzenlenmesi Planlanıyor - Son Dakika
Yerel

Kelkit'te 63 Kurs Düzenlenmesi Planlanıyor

Kelkit\'te 63 Kurs Düzenlenmesi Planlanıyor

Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Kelkit Halk Eğitim Merkezi bünyesinde bu yıl 63 kurs düzenlenmesinin planlandığını söyledi.

23.10.2012 14:21  Güncelleme: 14:54

Kelkit Kaymakamı Ozan Gazel, Kelkit Halk Eğitim Merkezi bünyesinde bu yıl 63 kurs düzenlenmesinin planlandığını söyledi.

Gazel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kelkit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından yürütülen kurs ve faaliyetlerden bir çok vatandaşın faydalandığını belirtti.

Merkez bünyesinde geçen yıl açılan 41 meslek edindirme kursuna 719 kişinin katıldığını ifade eden Gazel, "Sosyal alanda açılan 17 kursa ise 318 kursiyer katıldı. Ayrıca çeşitli sınavlara hazırlık için düzenlenen kurslardan da bin 687 öğrenci faydalandı. Okuma yazma kurslarımıza 242 vatandaşımız devam etti" dedi.

Gazel, yeni eğitim öğretim döneminin başlaması ile meslek edindirme ve sosyal alanlarla ilgili kurslar düzenlendiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Merkez bünyesinde bu yıl 63 kurs düzenlenmesi planlandı. Kurslarımız yoğun ilgi görüyor. Meslek edindirme ve bilinçlendirme amacıyla düzenlenen kurslarımızın yanı sıra okuma yazma kursları ile sınavlara hazırlık kursları da devam ediyor. Vatandaşlarımızın ilgi alanlarına göre bu kurslarımıza katılmalarını istiyoruz."

Muhabir: Ertuğrul Demir

Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır - GÜMÜŞHANE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kelkit'te 63 Kurs Düzenlenmesi Planlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement