Kentin Kadınları Platformu İş Kadınları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Kentin Kadınları Platformu İş Kadınları ile Bir Araya Geldi

Kentin Kadınları Platformu İş Kadınları ile Bir Araya Geldi

Kentin Kadınları Platformu tanışma ve kaynaşma yemeğinde Kocaeli ve Gebze'deki iş kadınları ile bir araya geldi.

24.02.2014 16:59

Kentin Kadınları Platformu tanışma ve kaynaşma yemeğinde Kocaeli ve Gebze'deki iş kadınları ile bir araya geldi.

Gebze'de bir otelde gerçekleşen programa Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Sezer Komsuoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, Kocaeli Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Av Emel Ceylan Balcıoğlu, KASO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Penbe Arslan ve Kocaeli ilçelerinde göre görev yapan kaymakamların eşleri, GYTE Rektörü Prof. Dr Orhan Şahin'nin eşi Betül Şahin, GYTE Özel Kalem Müdürü Şermin Kalın, belediye başkan ve emniyet müdürü eşleri ile STK temsilcileri, kurum ve okul müdürleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını Kentin Kadınları Platformu Sözcüsü Tuba Şensoy yaptı. Kentin Kadınları Platformunun il çapında faaliyet gösteren ve kar amacı gütmeyen bir oluşum olacağını söyleyen Şensoy, "Kentin kadınları platformuz farklı sektörlerde aktif olarak çalışan ve değer üreten bayanlarımızın destekleriyle kentimize hizmet verecek. Bizler kentimizde eğitim, kültür, sanat,sanayi ve ticari hayatın canlanması için üzerimize düşen görevleri olanaklarımız çerçevesinde yapacağız. Bizler kadınlarımızın, çalışmalarımız neticesinde ortaya çıkan talep ve çözüm önerileri hakkında projeler üretilmesinde aktif rol almalarını sağlayacağız. Kentimize ait tüm kültür ve değerlerin yaşatılması ve tüm maddi, manevi değerlere sahip çıkarak kentlik bilincinin oluşmasını sağlayacağız" dedi.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Sezer Komsuoğlu ise kadınların her konuda çalışmalarını daha da artırmaları gerektiğini belirterek, "Bayanlar siyaset aktif rol almalıdırlar. Bu tür platformlar bunun için çok önemli. Bu platformları desteklemeliyiz. Böyle platformların çatısı altında birleşerek gençlerimizi birlikte yetiştirmeliyiz. Bu oluşumda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kentin Kadınları Platformu İş Kadınları ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement