Kepez Kent Konseyi'nde Yeni Görev Dağılımı - Son Dakika
Yerel

Kepez Kent Konseyi'nde Yeni Görev Dağılımı

Kepez Kent Konseyi\'nde Yeni Görev Dağılımı

Yeni seçilen Kepez Kent Konseyi Yönetim Kurulu’nda görev dağılımı gerçekleştirildi.

11.02.2015 11:29

Yeni seçilen Kepez Kent Konseyi Yönetim Kurulu'nda görev dağılımı gerçekleştirildi. Kent Konseyi ayrıca oy birliğiyle logosunu değiştirdi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçim sonrası göreve getirilen Kepez Kent Konseyi yeni yönetimi, ilk toplantısını KepezPark Varsak'ta gerçekleştirdi. Abdullah Sürekli başkanlığında toplanan konseyde ilk olarak üyeler arası görev paylaşımı gerçekleştirildi.Görev paylaşımı sonrası Okul ve Aile Çalışma Grubu Birim Başkanlığı'na Mustafa Sulubulut, Eğitim Çalışma Grubu Birim Başkanlığı'na Hüdai Vural, Mahalle Sorunları Grubu Birim Başkanlığı'na Elif Derya Canbulut, Engelliler Meclisi Grubu Birim Başkanlığı'na Ayşe Güliz Yılman, Gençlik Hizmetleri Koordinatörlüğü'ne Şafak Soygürbüz, Çevre Grubu Birim Başkanlığı'na Şule Kaya, Ekonomi Çalışma Grubu Birim Başkanlığı'na Aziz Ertaş, Tarihi Kültürel Sit Alanları Grubu Birim Başkanlığı'na Onur Nugay, Hukuk İşleri Grup Birim Başkanlığı'na Av. Tolga Karataş, Sağlık Grup Birim Başkanlığı'na Dr. İsmail Kula, Kültür ve Sanat Grubu Birim Başkanlığı'na Özgür Uysal ve Bilinçli Gıda Tüketimi ve Sağlıklı Yaşam Grubu Birim Başkanlığına ise İbrahim Yavuz getirildi.

Çalışma Grupları'nın toplantı tarihlerinin aylık olarak belirlendiği birleşmede, kurumsal kimlik çalışması kapsamında da Kepez Kent Konseyi'nin yeni logosu oylandı. Mavi, kırmızı ve yeşil olmak üzere üç renkten oluşan yeni logo, oy birliğiyle kabul edildi.

Kepez Kent Konseyi Başkanı Abdullah Sürekli ise başta Kepez olmak üzere bütün Antalya'nın hizmetinde olduklarını belirtti. Sürekli, "Bize destek veren öncelikle Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü olmak üzere bütün herkese teşekkür ediyorum. Konsey olarak yorulmadan, çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz." dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez Kent Konseyi'nde Yeni Görev Dağılımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement