Keşan Anafartalarspor Sezon Açılışını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Keşan Anafartalarspor Sezon Açılışını Yaptı

Keşan Anafartalarspor Sezon Açılışını Yaptı

Edirne Süper Amatör Lig'de mücadele eden Keşan Anafartarlarspor, düzenlenen program ile sezon açılışını yaparken, açılış maçında Yunanistan'ın Panthrakikos takımı ile 1-1 berabere kaldı.

18.09.2013 09:36

Edirne Süper Amatör Lig'de mücadele eden Keşan Anafartarlarspor, düzenlenen program ile sezon açılışını yaparken, açılış maçında Yunanistan'ın Panthrakikos takımı ile 1-1 berabere kaldı.

Açılış programı; Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önüne, yönetim ve sporcular tarafından çelenk sunulmasıyla başladı. Çelenk sunumunun ardından, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Buradaki programın ardından, yönetim ve sporcular, Keşan Anafartalarspor'un kurucularından ve başkanlarından Merhum Ahmet Aksu'yu, Enez Yolu Mezarlığı'ndaki kabrinde ziyaret ederek dua etti.

Daha sonra Keşan Belediyesi Atatürk Stadı'nda devam eden program kapsamında, önce minik takım, daha sonra genç takım gösteri maçı yaptı. Minik ve genç takımların ardından ise geçmiş yıllarda Keşan'daki futbol kulüplerinde top oynayanlardan oluşan Veteranlar, karşılıklı maç yaptı. Sarı ve kırmızı forma olmak üzere iki ayrı takım kuran Veteranlar maçında, kırmızı formalı takım 1-0 galip geldi.

Veteranların maçından sonra ise sunuculuğunu İngilizce Öğretmeni Burcu Cansu'nun yaptığı program, kurban kesilmesi ve rakip takım oyuncuları ve yöneticilere hediye takdim edilmesiyle başladı. Buradaki programa, Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Anafarlarspor Başkanı Salih Kirezci, Gümüncile Amatör Kulüpler Birliği Başkan Vekili Ömer Ömer, Yunanistan A.P.S Panthrakikos PAF Futbol Takımı Yetkilisi Angelaros Klorambus, CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Keşan İlçe Başkanı Vedat Koyuncu, CHP Keşan Belediye Başkanı aday adayları ve çok sayıda taraftar katıldı.

KİREZCİ: "BAŞARI İLE DOLU OLMASINI İSTEDİĞİMİZ YENİ SEZONA HAZIRIZ"

Programın açılış konuşmasını yapan Kirezci, 1985 yılında kurulan ve bölgedeki sportif faaliyetlerde bulunan binlerce gence sporu sevdiren, yine yüzlerce genci futbol camiasına kazandıran Anafartalarspor Kulübü'nün, tekrar yeni bir sezonda, yeni başarılara imza atması adına sezon açılışını yaptıklarını söyledi.

Salih Kirezci; şöyle konuştu: "O yüzdendir ki biz çocuklarımızı, gençlerimizi spora yönlendirmeye göstereceğimiz özen kadar halkımızı ve özellikle iş adamlarımızı, kurumlarımızı da bu tür etkinliklere destek vermeye yöneltmemiz, bu oluşumların içinde olmamı, maddi manevi özveride bulunmamız ileride inanıyorum ki daha sağlıklı ve daha barışçıl bir dünyanın temelini atmak adına yapılmış en güzel işlerden biri olacaktır."

Daha sonra ise Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan Yunanistan A.P.S Panthrakikos Futbol Takımı yetkilisi Angelaros Klorambus'da birer konuşma yaptı.

MÜCADELE 1-1 BİTTİ

Yapılan konuşmaların ardından, Keşan Anafartalarspor ile A.P.S Panthrakikos PAF Takımı, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, Günay Karagül, Ümit Terzi, Anıl Küçükkaraca hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.İkinci yarıda kontrollü bir oyun sergileyen Keşan Anafartalarspor, 50. dakikada kazandığı penaltı atışını, Özdemir'in gole çevirmesiyle 1-0 öne geçti. Yapılan oyuncu değişiklikleri ile genç oyuncular sahaya girerken, karşılaşmanın 77. dakikasında, Panthrakikos takımından Kalımnios, takımına beraberliği getiren golü kaydetti. Karşılaşmadan başka gol sesi çıkmayınca, maç 1-1 berabere sonuçlandı.

Karşılaşmanın takım kadroları şöyle;

Keşan Anafartalarspor: Ömer, Esad, Mehmet, Yaver, Rıfat, Erkan, Vural, Samet, Çağrı, Özdemir, Hasan Hüseyin.

A.P.S Panthrakikos PAF Takımı: İppokratis, Anderos, Gporgois, Lannis, Lora, Symeon, Alikitos, Miltiadis, Georoios, Staylanor, Alikoros. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keşan Anafartalarspor Sezon Açılışını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement