Kırıkkale'de Nöbetçi Milletvekili Uygulaması - Son Dakika
Yerel

Kırıkkale'de Nöbetçi Milletvekili Uygulaması

Kırıkkale\'de Nöbetçi Milletvekili Uygulaması

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can nöbetçi vekil uygulaması kapsamında geldikleri Kırıkkale'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundular.

25.10.2013 15:53

AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can nöbetçi vekil uygulaması kapsamında geldikleri Kırıkkale'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundular.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, partisinin İl Başkanlığı binasında AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Ramazan Can ile birlikte nöbetçi vekil uygulaması kapsamında vatandaşların talepleri yerinde dinlemek üzere kente geldiler. Burada bir açıklamada bulunan Köksal Demokratikleşme Paketi içerisinde yer alan kanunların önümüzdeki günlerde meclise geleceğini ifade eti.

Başörtüsü sorununun çözülmesinin AK Partiye nasip olduğunu söyleyen Köksal, "Kanun gerektirmeyen konularda genelgelerle bu iş çözüldü. Kamuda başörtüsü yasağının kaldırılması gibi önemli, senelerce kangren haline gelmiş olayın çözümü AK Parti'ye nasip oldu. 1 Ocak'tan itibaren askerlik süresi 12 ay, bu askerlik süresini doldurmuş olanlar terhis olacak. Uzunca süredir kamuoyunda konuşulan bir konu idi bunu çözmek yine AK Parti'ye nasip oldu." dedi.

Vatandaşların sorun ve taleplerini her hafta dinleyerek yerinde çözüm ürettiklerini ifade eden AK Parti Milletvekili Ramazan Can ise AK Parti belediye başkanları aday adayları için temayül yoklamasının 16-17 Kasım tarihlerinde yapılmasının planlandığını söyledi. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırıkkale'de Nöbetçi Milletvekili Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement