Kırşehir Valiliği'nden Kulüplere Destek - Son Dakika
Yerel

Kırşehir Valiliği'nden Kulüplere Destek

Kırşehir Valiliği\'nden Kulüplere Destek

Spor kulüplerine 25 bin lira tutarında malzeme dağıtıldı.

31.12.2013 18:12

Kırşehir Valiliği, spor kulüplerine 25 bin lira tutarında malzeme dağıttı.

Valilik toplantı salonundaki malzeme teslim törenine, Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, İl Genel Meclis Başkanı Şuayıp Soysal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş, kulüp başkanları ve sporcular katıldı.

Vali Çakacak, törende yaptığı konuşmada, 2013 yılı içerisinde İl Özel İdaresi'nin spor alanında yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verdi. Spor kulüplerinin desteklenmesine önem verdiklerini belirten Çakacak, şöyle konuştu:

"Spor kulüplerimizin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için 25 bin TL tutarında malzeme yardımı yapılmıştır. Valilik olarak özellikle amatör sporların yaygınlaştırılması için her türlü desteğin verilmesinden yanayız. Öğrencilerimizin rahat spor yapabilecekleri ortamları sağlamak en temel amaçlarımızdan biridir. Bu yıl sadece spor hizmetleri için toplam 3 milyon 275 bin lira harcama yapılmıştır. Spor alanındaki projeler halen devam etmekte olup, ilerleyen yıllarda da amatör spor kulüplerimize verilen desteğin sürmesini temenni ediyoruz."

Konuşmanın ardından 25 bin lira tutarındaki spor malzemesi dağıtıldı. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırşehir Valiliği'nden Kulüplere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement