Kızılay Genel Başkanı'ndan Özhaseki'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kızılay Genel Başkanı'ndan Özhaseki'ye Ziyaret

Kızılay Genel Başkanı\'ndan Özhaseki\'ye Ziyaret

Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfü Akar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret etti."Yarın bölge toplantımız var."

10.03.2012 14:40

Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfü Akar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret etti.

Kızılay Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Özhaseki'yi ziyaret eden Akar, Kayseri'nin hayırseverlik anlayışı ile Türkiye'nin dikkat çeken şehirlerinden birisi olduğunu ifade ederek,

"Yarın bölge toplantımız var. Merkezi

Kayseri olduğu için bölgelerimizle buluşmak istiyoruz. Bu arada da

Kayseri'den çok önemli miktarda bağış aldık. Somali ve Van organizasyonları üst üste geldi. Onun için de teşekkür etmek istedik. Özellikle şehrin şehrül emini olarak sizlere şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca Türk Kızılay'ının her türlü sağlamış olduğunuz katkılar için de yine teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Başkan Özhaseki de ziyarette yaptığı konuşmada Kayseri'nin her yönüyle öne çıkan bir şehir olduğuna vurgu yaparak, "Kayseri Kızılayında son bir kaç yıl içerisinde adeta bir atak var. Bizim de şehir olarak, şehrin temsilcisi olarak her zaman teşekkür borcumuz var.

Allah razı olsun kendilerinden.

İyi bir binaları oldu, hastaneleri oldu, kaliteli hizmet veriliyor. Kan merkezi oldu. Bunun dışındaki yaptıkları faaliyetlerle de Kayseri de doğrusu güzel işler yapılıyor.

Ellerine sağlık. Teşekkür ediyoruz her zaman. Zaten Kayseri halkının kendine has bir yardımseverlik anlayışı var. Kayseri'ye yapılan yardımların toplamı son 10 -1 2 yıl içerisinde 600 milyon doları geçti. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızı davet edip hayırseverlerimize plaket verdiğimiz o ödül törenlerindeki miktar bu. Allah her şehre böyle insanlar versin. Bu gelenek iyi gidiyor Kayseride" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay Genel Başkanı'ndan Özhaseki'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement