Kocasinan Belediye Başkanı Yıldız'a Teşekkür Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Kocasinan Belediye Başkanı Yıldız'a Teşekkür Ziyaretleri

Kocasinan Belediye Başkanı Yıldız\'a Teşekkür Ziyaretleri

Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy, yönetim kurulu üyeleriyle Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'a nezaket ziyaretinde bulunarak, hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi sundu.

05.03.2014 17:45

Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy, yönetim kurulu üyeleriyle Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'a nezaket ziyaretinde bulunarak, hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi sundu.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Kayseri'de kurum ve kuruluşlar arasında Türkiye'ye örnek ciddi bir işbirliği ve dayanışma olduğunu belirterek, "Kimsenin gönlünü kırmadan, elimizden geldiği kadarıyla dayanışma içinde çalışmaya gayret ediyoruz. Bu her zaman gelişebilecek mahiyette bir dayanışma yardımlaşma değildir. Hakikaten başka şehirlerde pek rastlamadığımız bir dayanışma var. Bu bakımdan ben bu meslek teşekküllerinin kuvvetli, gayretli olmalarına çok önem veriyorum" dedi.

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Suat Özsoy ise, "1-7 Mart Muhasebeciler Haftası kapsamında bizim için çok anlamlı bir günde bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bekir Başkanım Kayseri'de olduğu gibi Türkiye'de birçok kişinin abisi olmuştur. Hakikaten ağabeylik unvanı kolay elde edilmiyor. Kocasinan Meclisimizde örnek alınması gereken bir şey var, o da her dönemde mali müşavir sayısı fazladır. Bu bizim mesleğimiz açısından da hakikaten altı çizilerek teşekkür edilmesi gereken bir şey" diye konuştu.

Başkan Bekir Yıldız'ın diğer misafiri TSE Genel Sekreteri Üzeyir Karagöz de yaptığı konuşmada, " Kurumumuza desteğinizden, itimadınızdan dolayı özellikle teşekkür etmek için geldim. Allah razı olsun. Umarım emanetinizi doğru taşıyoruzdur. Biz bunu çok önemsiyoruz. Çünkü bize itimat etmişsiniz. Böyle bir vesileyle ziyaret etmek istedik" şeklinde görüşlerini ifade etti.

TSE ile çok yönlü çalıştıklarını, çalışmayı da istediklerini vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, "Çünkü bir standart var. İsmi iyi, her şeyi belirli bir insan ölçülerine göre standardize etmek lazım. Sizinle işbirliği yaptığımız alanlarda müdür arkadaşlarımız iyi geçindiklerini söylüyor. Bir problem olmadığını söylüyor. Biz de size teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kocasinan Belediye Başkanı Yıldız'a Teşekkür Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement