Konya Protokolü Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Konya Protokolü Bayramlaştı

Konya Protokolü Bayramlaştı

Konya Valiliği tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde şehir protokolü bayramlaştı.

25.10.2012 16:53

Konya Valiliği tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde şehir protokolü bayramlaştı.

Mevlana Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene katılanları kapıda Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Şafak Karakoç, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile AK Parti, MHP ve CHP Konya Milletvekilleri karşıladı. Girişte yapılan bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri ve davetliler düzenlenen kokteyle katılarak bir süre sohbet etti.

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Konyalılar ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ettiği konuşmasında şunları kaydetti: "Konya'da bayramlar çok anlamına uygun olarak geçiyor. Bugün de öyle bir tablo görüyorsunuz. Birbirinden farklı siyasal kişilikler, birbirinden farklı kökenden gelen insanlar bir kardeşlik ruhu içerisinde bir arada bayramı idrak ediyor. Ben tüm Konyalı hemşehrilerimize de hayırlı bayramlar diliyorum."

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı konuşmasında, "Milletimize, bölgemize istikrarın daha da güçlendiği, barışın güçlendiği, kanın akmadığı bayramlar diliyorum. Kurban edilen şeylerin sadece hayvanlar değil egoların da, nefislerin de kurban edildiği yeni kurban bayramlarına doğru yürüyoruz. Çok daha güzel bayramla diliyorum" dedi.

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, "Konyalı hemşehrilerimin Kurban Bayramını ve basın camiasının bayramını yürekten kutluyorum. Bayramın İslam alemine, tüm insanlığa barış getirmesini diliyorum" diye konuştu.

MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı da, "Bayramlar sevincin, mutluluğun paylaşıldığı günler. Ben bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Allah yaptığımız ibadetleri, kurbanlarımızı kabul etsin. İnşallah hayırlara vesile olur. Ülkemizin bu sıkıntılı sürecinde Cenab-ı Allah bizlere ve ülkemize yardım eder" şeklinde konuştu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, kardeşlik ve dostluk mesajı vererek, "Bu kardeşlik ve dostluk havası hakikaten Kurban Bayramı'nın anlamına da uygun düşüyor. Bu duygularla tüm hemşehrilerimizin, İslam aleminin, Kurban Bayramını tebrik ediyor, hayırlar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konya Protokolü Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement