Köse, İlçe Ziyaretlerinde - Son Dakika
Yerel

Köse, İlçe Ziyaretlerinde

Köse, İlçe Ziyaretlerinde

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen 4.Olağan İl Kongresi'nin ardından ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

05.07.2012 16:58

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen 4. Olağan İl Kongresi'nin ardından ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Elmalı ilçesini ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, bir dizi ziyaret ve toplantılara katıldı. İl Başkanı Köse, Elmalı İlçe Koordinatörü Enis Gönen, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Özdaş ve Elmalı İlçe Başkanı Ümit Öztekin ile birlikte Kaymakam Mehmet Murat Çekmen'i ziyaret etti. İl Başkanı Köse, daha sonra beraberindekilerle birlikte ilçe teşkilatında partililerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

10 Haziran tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen il kongresi dolayısıyla partililere teşekkür eden Köse, "Kongremizde Antalya siyasi tarihinde bir ilki gerçekleştirdik. 22 bin kişinin katıldığı kongremize siz Elmalılı kardeşlerimiz büyük destek verdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmıyorsunuz. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde halkımıza hizmet için samimiyetle çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti kadroları var oldukça milletimizin yarınları daha da aydınlık olacaktır" diye konuştu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde tatilin başladığını belirten Köse, "Milletvekillerimiz yaz döneminde teşkilatlarımızla birlikte olacak, ilçe ilçe, belde belde, köy köy dolaşıp, vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Milletvekillerimiz ile birlikte yasama dönemi boyunca yapılanları, hükümetimizin yaptıklarını anlatacağız. Vatandaşlarımızın derdini ve sıkıntılarını dinleyip, problemlerini çözmeye gayret edeceğiz. Bizim durmaya vaktimiz yok. Türkiye büyüyor, gelişiyor. Bütün bunlar kendi kendine olmuyor" dedi.

AK Parti iktidarında Elmalı'ya önemli yatırımlar yapıldığını ifade eden Köse, "Elmalı için yapılacak daha çok iş var. Öncelik sırasına göre yapılması gerekenleri yapacağız. Elmalı'nın tarihi dokusunu ön plana çıkarıp, özellikle inanç turizminin canlandırılmasını sağlamalıyız. Bunun için üzerine düşen görev ne ise yapmaya hazırız" diye konuştu.

Elmalı İlçe Yönetim Kurulu toplantısına da katılan İl Başkanı Mustafa Köse daha sonra ilçeden ayrıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köse, İlçe Ziyaretlerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement