Köyceğiz İçin Öğrenci ve Öğretmenler Kamera Karşısına Geçti - Son Dakika
Yerel

Köyceğiz İçin Öğrenci ve Öğretmenler Kamera Karşısına Geçti

Köyceğiz İçin Öğrenci ve Öğretmenler Kamera Karşısına Geçti

Milli Eğitim Bakanlığı Değerler Eğitim kapsamında Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Muğla'ya Değer" projesi sorumluluk değerleri kapsamında Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 'Köyceğiz İçin' projesi tamamlandı.

26.06.2012 12:01

Milli Eğitim Bakanlığı Değerler Eğitim kapsamında Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Muğla'ya Değer" projesi sorumluluk değerleri kapsamında Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 'Köyceğiz İçin' projesi tamamlandı. Proje kapsamında, 'Şu Köyceğiz Yolları' isimli türkünün klibi çekildi.

Klipteki müzik ve video kayıtlarının yapımı, montajı ve düzenlemesi 12 öğrenci ile 10 öğretmen tarafından yapıldı. Klipte müzik aletlerini öğretmenler çalarken, seslendirmeyi ise öğrenciler yaptı. Proje kapsamında hazırlanan klip, Köyceğiz'in tanıtımında kullanılacak.

Köyceğiz gölü, Aslan Heykeli, Kaunos Harabeleri gibi Köyceğiz'in birçok yerinde çekilen klip, büyük beğeni toplandı, klip youtube'da 6 gün içinde 5 bin kişi tarafından tıklandı.

TANITIMI YAPILDI

2 aylık bir çalışma sonrasında hazırlanan klip için, Köyceğiz Kaunos Otel'de yapılan programı ile tanıtıldı. Tanıtıma Köyceğiz Kaymakamı Yücel Gemici, Belediye Başkanı Salih Erbay, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Barış Yıldırımer, Jandarma Karakol Komutanı Yüzbaşı Zafer Tuncer, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Faruk Çelebi, Muğla Arge Birimi Personeli, İlçe Orman İşletme Müdürü Ramazan Uslu, İlçe Gıda Tarım Hayvancılık Müdürü Enver Aydın, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Tanıtım sonrasında öğrenciler ve öğretmenler konuklar tarafından büyük alkış alırken, öğrencilere teşekkür belgesi, öğretmenlere de birer plaket verildi.

Köyceğiz Kaymakamı Yücel Gemici, "Muğla'ya değer projesi kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğünün ilçemizdeki öğrenci ve öğretmenler ile gerçekleştirdikleri bu çalışma gerçekten ilçemizin tanıtımı için güzel bir çalışma oldu. Ben bu konuda öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum. Bu çalışmada bilgisayar ve internet teknolojisini kullandılar. Bu çalışma sayesinde ilçemiz Türkiye ve dünyada tanıtılmış olacak. Bu bağlamda yapılan bu çalışmayı başarılı buldum" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammer Yakacak ise, "Bakanlığımızın değerleri eğitimiyle ilgili eğitim kapsamında Muğlaya Değer projesi ile alakalı Köyceğiz Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Nisan ayı sorumluluk projesi kapsamında, yaşadığımız, görev yaptığımız bölgemizin tanıtımı ile ilgili olarak bir proje hazırladık. Arkadaşlarımızın fikirlerini de alarak ve Köyceğiz'de söylenmeyen ama gerçek olan Köyceğiz Yolları isimli klibi çekmeye karar verdik. Bölgemizin güzel ve tarihi mekanlarında Köyceğiz'i tanıtan mekanlarda çekimler yaptık. Köyceğiz'i sosyal medyada tanıtmak için böyle bir çalışma yaptık, katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köyceğiz İçin Öğrenci ve Öğretmenler Kamera Karşısına Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement