Kulp Belediyesi'nde Türk Bayrakları Yarıya İndirildi - Son Dakika
Yerel

Kulp Belediyesi'nde Türk Bayrakları Yarıya İndirildi

Kulp Belediyesi\'nde Türk Bayrakları Yarıya İndirildi

Diyarbakır'ın Kulp Belediyesi Eşbaşkanları Sadiye Süer Baran ve Metin Dinar, Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasında 205 vatandaşın yaşamını yitirmesi ve halen mahsur kalan işçilerin olduğu haberini büyük bir üzüntüyle aldıklarını dile getirdi.

14.05.2014 15:57

Diyarbakır'ın Kulp Belediyesi Eşbaşkanları Sadiye Süer Baran ve Metin Dinar, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasında 205 vatandaşın yaşamını yitirmesi ve halen mahsur kalan işçilerin olduğu haberini büyük bir üzüntüyle aldıklarını dile getirdi.

Kulp Belediye Başkanlığı'nda Soma olayı dolayısıyla Türk bayrakları yarıya indirildi. Çok büyük bir acı olarak olayı değerlendiren Baran ve Dinar, "Yaşanan faciada hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dilerken, mahsur kalan maden işçilerin sağ salim kurtarılmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Soma'daki faciadan dolayı Türkiye'de üç günlük yas ilan edilmesinin ardından Kulp belediye hizmet binası girişine ve Kulp BDP ilçe teşkilatı binasına siyah bayrak asıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulp Belediyesi'nde Türk Bayrakları Yarıya İndirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement