Kulu Kültür ve Dayanışma Derneği'nden Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kulu Kültür ve Dayanışma Derneği'nden Ziyaret

Kulu Kültür ve Dayanışma Derneği\'nden Ziyaret

Merkezi Ankara'da bulunan Kulu Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Özdemir ve dernek üyeleri, Konya'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

04.12.2012 11:15

Merkezi Ankara'da bulunan Kulu Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Özdemir ve dernek üyeleri, Konya'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Merkezi Ankara'da bulunan Kulu Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu başkanı Abdulkadir Özdemir ve dernek üyeleri Süleyman Tütüncü, İshak Poyraz ve Ali Kondur'dan oluşan heyet, MÜSİAD İl Başkanı Aslan Korkmaz, Kozanlılar Derneği Başkanı Bilal Demirel ve Kululular Derneği Başkanı Mehmet Pastutmaz'ı ziyaret etti.

Abdulkadir Özdemir yaptığı açıklamada, ziyaretlerinde derneklerin faaliyetleri hakkında karşılıklı bilgi alış verişlerinde bulunduklarını ifade etti. Türkiye'nin seçim sürecine girdiğini dile getiren Özdemir, derneklerin ve sivil toplum örgütlerinin tüm siyaset örgütlerine yakın olmalarını ve eşit mesafelerde durmaları gerektiğini vurguladı. Seçim süreci içinde Kululu hemşerilerinin değerlendirmeleri göz önüne alınarak birlik ve beraberlik içinde olmaları gerektiğine dikkat çeken Özdemir, bu gücün gösterilmesine inanılması gerektiğini belirtti.

Ziyaretler esnasında Kozanlılar Derneği Başkanı Bilal Demirel, Abdülkadir Özdemir'e plaket verdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulu Kültür ve Dayanışma Derneği'nden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement