Lapseki'de Sokaklar Otopark Oluyor - Son Dakika
Yerel

Lapseki'de Sokaklar Otopark Oluyor

Lapseki\'de Sokaklar Otopark Oluyor

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, Haziran ayı Belediye Meclis Toplantısında otopark alanlarını ve ücretlendirilmesini masaya yatırdı.

07.06.2013 10:41

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, Haziran ayı Belediye Meclis Toplantısında otopark alanlarını ve ücretlendirilmesini masaya yatırdı.

Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, ilerleyen zamanlarda farklı alanların otopark yeri olarak eklenebileceğini veya kaldırılabileceğini belirterek, ücretlendirme politikası için Çanakkale, Gelibolu ve Biga belediyelerinin uygulamalarından örnekler aldıklarını ifade etti. Aylık 50 lira abonelik karşılığı park yapma ruhsatının verileceğini söyleyen başkan Ekim, "Abonelik şeklinde otoparklarımızdan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, boş yer varsa alandan istifade edebilecekler" dedi. Abonelik dışı parklarda, ilk saat ücretlendirmesi 1,5 TL olarak belirlenirken, birinci saatten sonra her saat için 1 TL alınması teklife sunuldu. Oy birliğiyle kabul edilen madde meclis gündeminden geçti. Başkan Ekim bu uygulamada belediyelerinde kazanç elde edeceğini söyleyerek hayırlı olması temennisinde bulundu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lapseki'de Sokaklar Otopark Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement