Magiad'dan Kaymakama Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Magiad'dan Kaymakama Ziyaret

Magiad\'dan Kaymakama Ziyaret

Manavgat Girişimci İşadamları Derneği (MAGİAD) yapılan olağan genel kurulu sonucu oluşan yeni yönetim ile Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'yu makamında ziyaret etti.
İnşaat Mühendisi Mehmet Kaba başkanlığında gerçekleşen ziyarette...

11.11.2013 18:25

Manavgat Girişimci İşadamları Derneği (MAGİAD) yapılan olağan genel kurulu sonucu oluşan yeni yönetim ile Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'yu makamında ziyaret etti.

İnşaat Mühendisi Mehmet Kaba başkanlığında gerçekleşen ziyarette Başkan Yardımcısı Hasan Çolak, Genel Sekreter Orhan Tosun, Yönetim Kurulu Üyeleri Hilmi Acır, İsmail Mutlu ile Bahattin Arslan hazır bulundular. Ziyarette Magiad hakkında bilgi veren Manavgat Girişimci İş Adamları Derneği Genel Sekreteri Orhan Tosun Magiad'ın, 50 Bin işadamı üyesiyle dünya çapında organizasyonlara imza atan, işadamları derneklerinin çatı organizasyonu olarak faaliyet gösteren, ülke çapında yayılmış 7 ayrı bölgesel iş dünyası federasyonu bünyesinde 80 ilde 202 işadamı derneği ile faaliyet gösteren Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ve 12 şehir ile 23 ilçede hizmet veren Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu'nun (ESİDEF) da de üyesi olduğunu kaydetti. Tosun, Turizmden inşaata, gıdadan tekstile 120 işadamını bünyesinde bulunduran MAGİAD olarak hedeflerini; tecrübe paylaşım toplantıları, ekonomi konferansları, yurtiçi-yurtdışı iş gezileri, ticaret köprüleri gibi faaliyetlerle iş dünyasına yön vermek olarak belirtti.

MAGİAD Başkanı Mehmet Kaba da, "Çıkmış olduğumuz bu yolda MAGİAD ailesi olarak geçmişten almış olduğumuz bilgi, birikim ve tecrübelerimizle derneğimizi daha başarılı noktalara taşıyacağımıza inanıyorum. Dünya çapında bir oluşumun içinde olmak bizlere güç veriyor. Bu gücü Manavgatlı işadamları ile birleştirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu da, kongre sonucu oluşan yeni yönetimi tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. TUSKON'un dünyanın her tarafında yaptığı işlerin hakikaten takdire şayan güzel işler olduğunu belirten Kaymakam Bulgurlu, "Uygarlıkların temelindeki asıl dinamik güç göçtür. Eğer göç varsa oradan uygarlık çıkmıştır. Göçün olmadığı yerde uygarlık çıkmamıştır. Basit olarak, stabil olarak kalan hiç bir yerden uygarlık çıkmamıştır. Dernek olarak yaptığınız tüm çalışmaları kayıt altına alın, projelendirin. Elinizde ifade edilebilir, ölçülebilir bir argüman olur. Bu anlamda da elinizdeki mevcudu öncelikle yüzde 100 kapasiteyle kullanmayı verimliliği o şekilde öğretirseniz, öğrenirseniz bu çok önemli. Burada şu kazancınız olur. Öyle bir iklim vereceksiniz ki her kes yapıyor olsun. Ondan sonra herkes daha çok nasıl geliştirir noktasına gelir. Yaptığınız çalışmaları kaydederseniz başkası için teknoloji, bilim olur" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Magiad'dan Kaymakama Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement