Malazgirt Meslek Yüksekokulu Yönetiminden Kaymakam Kırlı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Malazgirt Meslek Yüksekokulu Yönetiminden Kaymakam Kırlı'ya Ziyaret

Malazgirt Meslek Yüksekokulu Yönetiminden Kaymakam Kırlı\'ya Ziyaret

Muş Alparslan Üniversitesi Malazgirt Meslek Yüksekokulu’nun yeni yönetimi, Kaymakam Soner Kırlı’yı ziyaret etti.

21.10.2015 10:35

Muş Alparslan Üniversitesi Malazgirt Meslek Yüksekokulu'nun yeni yönetimi, Kaymakam Soner Kırlı'yı ziyaret etti.

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adem Akkuş ve beraberindeki Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Şaban Öncebe, Öğretim Görevlisi Yavuz Akpınar ve Yüksekokul Sekreteri Süleyman Barlas ile Kaymakam Soner Kırlı ziyaret etti. Ziyaretten son derece memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Karlı, kurumlar arasındaki iletişimin önemli olduğunu ve bu tür ziyaretlerin her zaman yapılması ve görüş alışverişlerinde bulunulması gerektiğine değindi.

Ziyarette bir ilçe için üniversitenin önemi hakkında değerlendirmeler yapan Akkuş ise, "Yüksekokul olarak Malazgirt için önem arz eden konularda elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. İlçemizin kalkınmasında hiç kuşkusuz yüksekokulumuzun da önemli katkıları bulunmaktadır. Bütün bunların göz önünde bulundurularak Malazgirt Meslek Yüksekokulu'na sahip çıkılmalıdır. Yüksekokulunu yaşatmak ve geliştirmek için yeni yönetimimizle elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" diyekonuştu.

Malazgirt Meslek Yüksekokul (MMYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Adem Akkuş ve yeni yönetimi, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte tüm kurum amirlerini ziyaret ettiler. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malazgirt Meslek Yüksekokulu Yönetiminden Kaymakam Kırlı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement