Manisa TSO'dan Güney Amerika'da İş Görüşmeleri - Son Dakika
Yerel

Manisa TSO'dan Güney Amerika'da İş Görüşmeleri

Manisa TSO\'dan Güney Amerika\'da İş Görüşmeleri

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin Güney Amerika'yı kapsayan iş ve inceleme gezisinin Brezilya ayağı tamamlandı.

20.11.2013 12:05

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) üyelerinin Güney Amerika'yı kapsayan iş ve inceleme gezisinin Brezilya'ya ayağı tamamlandı.

Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde iki gün kalan ve ilk gününü şehir turuna ayıran Manisa heyeti, ikinci günlerini oda ziyaretlerine ve iş görüşmelerine ayırdı. Sao Paulo'ya gelmeden önce kendi sektörlerinde yer alan Brezilyalı işadamlarıyla randevularını planlayan Manisalı işadamları, sabah kahvaltısıyla başlayan iş görüşmelerini gerçekleştirdi. Manisa heyetinin Sao Paulo'da kaldığı otelde gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Murat Erbil, Gıda ve Medikal sektörlerinde yatırımı olan Grıfols şirketinin yöneticisi Alexandre Lacerda Tatit ile bir araya geldi. Manisa TSO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Erbil, Gıda ve Medikal sektöründe Brezilya pazarındaki son durum hakkında Alexandre Lacerda Tatit'den bilgi aldı. Yapacakları görüşmelerde alacakları bilgileri burada olmayan Manisa TSO üyelerine de ileteceklerini belirten Erbil, "Bizle birlikte iş ve inceleme gezisine katılan işadamlarımızın yanı sıra kendi üyelerimize de ülkemize gittiğimizde aldığımız bilgileri aktaracağız. Bu yüzden her sektördeki işadamlarıyla görüşmeler yapıyoruz. Buradaki amacımız hızlı büyüyen Brezilya ekonomisindeki gelişmenin nedenlerini görebilmek. Bir diğer amacımız da yapmış olduğumuz bu temaslarımızın ilerleyen yıllarda iki ülke arasındaki ticaret ilişkisine olumlu yansıtabilmek" diye konuştu.

Brezilya'nın Sao Paulo şehrinde kaldıkları iki gün boyunca kendilerine ve Manisa heyetine büyük bir ilgi gösteren Sao Paulo Ataşesi Canan Gürhan hanımefendiye ve yardımcısı Turgut Tabak beyfendiye teşekkürlerini ifade eden Erbil, " Türkiye'den gelirken bizlere Sao Paulo'nun güvenli bir şehir olmadığı söylenmişti. ve dikkatli olmamız konusunda çeşitli uyarılarda bulunulmuştu. Ama ataşemiz Canan Gürhan hanımefendi burada bizim yanımızda olarak, sorunsuz bir iki gün geçirmemizi sağladı ve buradaki ziyaretlerimizin kusursuz geçmesine katkı sağladı. Kendisine bir kez daha heyetimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Sao Paulo şehrindeki temaslarını tamamlayan Manisa delegasyonu iş ve inceleme gezisinin ikinci ayağı olan Arjantin'in Buones Aires şehrine geçti. Manisalı işadamlarını Buones Aires'te 4 gün boyunca yoğun bir program bekliyor. Manisa delegasyonu Buones Aires'te gün boyu sürecek iş görüşmelerinin yanı sıra çeşitli meslek odalarının yöneticileri ile de bir araya gelecekler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manisa TSO'dan Güney Amerika'da İş Görüşmeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement