Marmaris Deniz Ticaret Odası'ndan Öğrencilere Destek - Son Dakika
Yerel

Marmaris Deniz Ticaret Odası'ndan Öğrencilere Destek

Marmaris Deniz Ticaret Odası\'ndan Öğrencilere Destek

ana sponsoru Marmaris Deniz Ticaret Odası oldu.2 Mart'ta gerçekleşecek yarışma için Marmaris Deniz Ticaret Odası'ndan destek sözü aldı.

03.02.2012 13:14

Marmaris Rotary Kulübü tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen "İlköğretim Okulları Arası Bilgi Yarışması"nın

ana sponsoru Marmaris Deniz Ticaret Odası oldu.

Marmaris ve çevresindeki ilköğretim okulları arasında bilgi yarışması düzenleyen Marmaris Rotary Kulübü,

2 Mart'ta gerçekleşecek yarışma için Marmaris Deniz Ticaret Odası'ndan destek sözü aldı. Deniz Ticaret Odası'nda Başkanı Hasan Mengi'yle bir araya gelen Marmaris Rotary Kulübü Üyeleri yarışmaya verdiği desteklerden dolayı Başkan Mengi'ye teşekkür ettiler.

Deniz Ticaret Odası Başkanı Hasan Mengi Eğitime büyük önem verdiklerini belirterek; " Düzenlenecek olan bilgi yarışmasına gücümüz doğrultusunda biz de destek vermek istedik. Yarışmanın ana sponsoru olmaya karar verdik. Bizim de bir ricamız oldu. Yarışmada denizle ilgili sorular olmasını rica ettik. Öğrencilerimizin denizle ilgili bilgilenmesi adına böyle bir ricada bulunduk ve kabul edildi" dedi.

Marmaris Rotary Kulübü Dönem Başkanı Sevin Çağlayan "2 Mart tarihinde yapılacak olan yarışma için Deniz Ticaret Odası'ndan destek istedik. Onlarda yarışmaya ana sponsor oldu. Yarışma sonunda başarılı öğrencilerimize çeşitli hediyelerimiz olacak. Katkılarında dolayı Deniz Ticaret Odası'na teşekkür ediyoruz " diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris Deniz Ticaret Odası'ndan Öğrencilere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement