Masiad - Matik Tenis Turnuvası Başladı - Son Dakika
Yerel

Masiad - Matik Tenis Turnuvası Başladı

Masiad - Matik Tenis Turnuvası Başladı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) ve Manavgat Tenis İhtisas Kulübü (MATİK) işbirliğiyle organize edilen MASİAD-MATİK Tenis Turnuvası başladı.
MATİK Tesisleri'nde gerçekleştirilen açılış kokteyline...

05.11.2013 13:17

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) ve Manavgat Tenis İhtisas Kulübü (MATİK) işbirliğiyle organize edilen MASİAD-MATİK Tenis Turnuvası başladı.

MATİK Tesisleri'nde gerçekleştirilen açılış kokteyline Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, MASİAD ve MATİK yönetim kurulu üyeleri ile tenis severler katıldı. Açılışta MATİK'in geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu turnuvanın kupa töreni de düzenlendi.

Turnuvanın açılışında konuşan Manavgat Tenis İhtisas Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Çetin Önal, "MASİAD ile birlikte düzenlediğimiz turnuva, şu ana kadar Manavgat'ta düzenlenen en büyük tenis turnuvasıdır. Turnuvaya 90'nın üzerinde katılımcı başvurdu. Bu talep bizi fazlasıyla mutlu etmiştir. Kulübümüz Türkiye Tenis Federasyonu'na kayıtlı olup, çocuk ve veteran kategorilerinde lisanslı oyuncu yetiştirmektedir. 2008 yılında 5 kişiyle faaliyetlerine başlayan Manavgat Tenis İhtisas Kulübü, bugün geniş bir üye profiline hitap etmektedir.Hedefimiz, tesislerimizin altyapı eksikliklerini belediyemizin de desteğiyle giderip, Türkiye geneli klasman turnuvalarına ev sahipliği yaparak, Manavgat'ın bu spor dalında da tanıtımına katkı sağlamaktır" diye konuştu.

Önal'ın konuşmasının ardından MATİK tarafından düzenlenen ve geçtiğimiz günlerde sonuçlanan tenis turnuvasının kupa töreni gerçekleştirildi. Törende Tek Erkekler Master 1'incisi Tarık Fırıncı, Tek Erkekler Master 2'ncisi Sedat Göne, 35+ Tek Erkekler 1'incisi Osman Geçim ve 35+ Tek Erkekler 2'ncisi Metin Büyük, Mix Double 1'incileri Engin Yılmaz, Hande Akosman ve Mix Double 2'ncileri Kenan Andiç ve Sibel US'a ise ödülleri verildi.

Daha sonra MASİAD - MATİK Tenis Turnuvası Erkeklerde Master, 35+, Teşvik Bayanlarda ise Master ve Teşvik kategorilerinde yapılan müsabakalar başladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Masiad - Matik Tenis Turnuvası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement