Maximum Kiteboard Turkish Open 2014, Muğla'da Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Maximum Kiteboard Turkish Open 2014, Muğla'da Yapılacak

Maximum Kiteboard Turkish Open 2014, Muğla\'da Yapılacak

Playmaker ve Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Maximum Kart sponsorluğunda düzenlenen Maximum Kiteboard Turkish Open 2014, 16 21 Eylül tarihlerinde Akyaka Mahallesi'nde gerçekleştirilecek Tüm sporcuların katılımına açık olacak yarışmada, Türkiye şampiyonları belirlenecek.

11.09.2014 15:47

Türkiye Yelken Federasyonu faaliyet programında yer alan Kiteboard Course Race ve Freestyle Açık Türkiye Şampiyonası, Akyaka Mahallesi'nde yapılacak.

16-21 Eylül'de Akçapınar sahilinde gerçekleştirilecek Maximum Kiteboard Turkish Open 2014'te birbirinden iddialı sporcular, Freestyle ve Course Race disiplinlerinin yanında,  Sup Board ve Slalom One Hour kategorilerinde yarışarak suyun üstündeki sportif mücadelelerindeki hızlarını gösterecek.

16 Eylül'de kayıtların yapılmasının ardından 17 Eylül'de başlayacak ve 150 sporcunun yarışması beklenen yarışlarda Maximum Kiteteam'in başarılı sporcuları Salih Alexander Çakır ve Merve Ceylan da birincilik için mücadele edecek.

21 Eylül Pazar günü gerçekleşecek final yarışları sonunda kadın ve erkek kategorilerinde dereceye giren sporculara ödülleri verilecek.

Öte yandan, şampiyona öncesi Akçapınar sahiline gelen çok sayıda sporcu, gün boyu etkili olan rüzgarla birlikte sörf yaptı. Bölgede tatilini geçiren ziyaretçiler sörfçülerin adrenalin dolu hareketlerini izleyerek fotoğraf çekti. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maximum Kiteboard Turkish Open 2014, Muğla'da Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement