Medical Park'a Bir Ödül de Gamep'ten - Son Dakika
Yerel

Medical Park'a Bir Ödül de Gamep'ten

Medical Park\'a Bir Ödül de Gamep\'ten

Gaziantep Medya Platformu (GAMEP) ile Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) işbirliğiyle bu yıl 2'ncisi düzenlenen 'Bölgesel ve Uluslararası Markalar Ödülleri' töreni Şehitkâmil Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Gaziantep...

25.11.2013 16:49

Gaziantep Medya Platformu (GAMEP) ile Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) işbirliğiyle bu yıl 2'ncisi düzenlenen 'Bölgesel ve Uluslararası Markalar Ödülleri' töreni Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Gaziantep ve bölgenin sağlıktaki gururu Medical Park Gaziantep Hastanesi ise sağlık alanında marka ödülüne layık görüldü.

Gaziantep Medya Platformu ile Anadolu Aslanları İşadamları Derneği işbirliğiyle Şehitkamil Kültür ve kongre Merkezi'nde bu yıl 2'ncisi düzenlenen ve onur konuğu olarak KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun katıldığı 'Bölgesel ve Uluslararası Markalar Ödülleri', törenine; Gaziantep Vali Vekili Mehmet Taşdöğen, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu ve Mehmet Erdoğan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Emniyet Müdürü Ömer Aydın, ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca, GAMEP başkanı Nazmi Özkoyuncu, işadamları, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Açıldığı günden bu yana Gaziantep'e sağlık alanında büyük kazançlar sağlayan Medical Park Gaziantep Hastanesi marka şehrin sağlık kuruluşu olarak, ödüllendirilen firmalar arasındaki yerini aldı. Genel Koordinatör Hayrullah Kubba ödülünü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun elinden aldı.

Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba ödüle ilişkin yaptığı açıklamada, "2008 yılından bu yana Gaziantep'e hizmet veriyoruz. Açıldığımız günden bu yana önemli başarılara imza attık ve hedefimizi yüksek tutarak yatırımlarımızı sürdürdük. 2009 yılında da Avrupa Birliği Kalite Zirve ödülünü almış ve başarılarımızı tescillemiştik. Bugün bir kez daha ödül alarak marka kentin marka sağlık kuruluşu olmanın gururunu yaşıyoruz. Bölgemizde faaliyet göstererek Türkiye'nin gelişimine katkı sunan ve bugün ödül alan tüm firmaları kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Genel Koordinatör Kubba, Gaziantep'in son yıllarda sadece bir sanayi kenti olmaktan çıktığını belirterek, sağlık alanında da bölgede söz sahibi bir kent konumuna geldiğini kaydetti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medical Park'a Bir Ödül de Gamep'ten - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement