Medical Park Gaziantep 23 Nisanı Kutladı - Son Dakika
Yerel

Medical Park Gaziantep 23 Nisanı Kutladı

Medical Park Gaziantep 23 Nisanı Kutladı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı Medical Park Gaziantep Hastanesi tarafından hastanede ve Yener Çocuk Üniversitesi’nde coşku ile kutlandı.

22.04.2015 15:58

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı Medical Park Gaziantep Hastanesi tarafından hastanede ve Yener Çocuk Üniversitesi'nde coşku ile kutlandı.

Medical Park Gaziantep Hastanesinde görev yapan Beslenme ve Diyet Uzmanı Ecem Aydın, Yener Çocuk Üniversitesinde eğitim gören çocuklara sağlıklı beslenmenin önemini anlattı. Çocuklara sağlıklı beslenmenin önemini vurgulayan Ecem Aydın,çocuklara öğünlerde neler yemeleri gerektiğini ve nelerden uzak durmalarını anlattı. Sebze, meyve, süt ve süt ürünlerinin büyüme ve gelişmelerinde ne kadar önemli olduğu ve düzenli beslenmeleri gerektiğini vurguladı.

Çocuk Hastalıkları polikliniğinde muayene olan çocuklara moral vermek için hastanenin maskotu tarafından çocuklara balon ve bayrak hediye edildi. Maskotu karşılarında gören çocuklar önce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Maskot tarafından hediye edilen bayrak ve balon ile oynayarak keyifli vakit geçiren çocuklar ve aileleri hatıra fotoğrafı çektirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medical Park Gaziantep 23 Nisanı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement