Memurlar Avrupa'da Hem Staj Yaptı Hem de Aydın'ı Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Memurlar Avrupa'da Hem Staj Yaptı Hem de Aydın'ı Tanıttı

Memurlar Avrupa\'da Hem Staj Yaptı Hem de Aydın\'ı Tanıttı

Aydın Memurlar Derneği'nin Brüksel Belediyesi ve European Business Academy ile ortak yürüttüğü 120...

18.11.2012 11:34

Aydın Memurlar Derneği'nin Brüksel Belediyesi ve European Business Academy ile ortak yürüttüğü 120.964 Euro bütçeli Avrupa Birliği Leonardo da Vinci projesi kapsamında 60 kişiden oluşan ekip Almanya'nın Başkenti Berlin ve Belçika'nın Başkenti Brüksel'de hem staj yaptı hem de Aydın'ı tanıttı.

AB Mesleki Eğitim Programı, Hayatboyu Öğrenme (LLP), Leonardo da Vinci Programı, Hareketlilik, İşsizler de Dahil Olmak Üzere İşgücü Dünyasındaki Kişiler (PLM) projeleri kapsamında 2011 Yılı Teklif Çağrısı döneminde, Aydın Memurlar Derneği tarafından hazırlanarak Avrupa Birliği Bakanlığı, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Ulusal Ajans)'na sunulan "Atık Suların Toprağa Dönüşü" başlıklı projesi AB hibe desteği almaya hak kazanmıştı.

Proje sahibi Aydın Memurlar Derneği ve yerel proje ortakları Adnan Menderes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Nazilli Belediyesi, Nazilli Pamuk Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, Ziraatçılar Vakfı, Aydın Tüm Teknik Elemanlar Derneği, Manisa Teknik Elemanlar Derneği ve Mavi Yıldız Arıtma Mühendislik Havuz İnş. San. ve Tic. A.Ş. ve Avrupa Birliği ortakları ise Brüksel Belediyesi ve European Business Academy idi.

Proje kapsamında yapılan stajların yanında kültürel ve turistik ziyaretler yapan proje ekibi gittiği her yerde Aydın'ı tanıtan incir ve broşürler vererek Aydın'ın tanıtımına da katkıda bulunmaya gayret etti.

Proje ve Avrupa'daki çalışmaları ile ilgili bilgi veren Aydın Memurlar Derneği Başkanı Adil Öktem "Derneğimiz bu proje ile hem Aydın'da çalışan ve iş hayatına atılacak gençlerimize Avrupa'da staj imkanı tanıdı hem de Aydınımızı gittiği her yerde tanıtma fırsatı buldu. Bize bu imkanları sağlayan Avrupa Birliği Bakanlığı'na ve Ulusal Ajansa, Aydın Valiliğine, Aydın İl Dernekler Müdürlüğüne Aydın'da çalışan tüm memurlar adına teşekkür ederiz" dedi.

(İK)

18.11.2012 11: 07: 23

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Memurlar Avrupa'da Hem Staj Yaptı Hem de Aydın'ı Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement