MHP Antalya Başkan Adayı Çelik Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Antalya Başkan Adayı Çelik Açıklaması

MHP Antalya Başkan Adayı Çelik Açıklaması

Kemal Çelik, "Alanya'nın, geleceğinden endişe edenlere MHP'nin kapıları sonuna kadar açıktır" dedi.

11.02.2014 17:46  Güncelleme: 09:58

MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, Alanya'nın, Antalya'nın ve Türkiye'nin geleceğinden endişe edenlere MHP'nin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu bildirdi.

Çelik, partisinin Alanya ilçe teşkilatında partiye katılımlar dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Türkiye'de yaşayan herkesin gelecek kaygısı içinde olduğunu iddia ederek, ekonomi ve demokrasinin kötüye gittiğini savundu.

Ülkede yaşanan kaygıların milleti MHP'ye yönelttiğini öne süren Çelik, şöyle konuştu:

"MHP ülkemizin sigortasıdır. Partimize çok ciddi teveccüh var. Antalya'da ilçelerde üçüncü olduğumuz bir yer yok. Tüm ilçelerde iddialıyız. Alanya'da iddiamız yok, çünkü seçimi aldık. Rakibimiz yok. Antalya bir oldu. Katılımlar bizleri mutlu ediyor ve güç veriyor. Antalya Büyükşehir'i almamız MHP'nin hedefidir. Yerel seçimlerde iktidar olduğumuz zaman, genelde de MHP iktidar olacaktır. Türkiye zor zamanlarda doğru kararlar verdi. Bu seçimde de doğru kararı hemşehrilerimiz verecektir. Alanya'nın, Antalya'nın Türkiye'nin geleceğinden endişe edenlere MHP'nin kapıları sonuna kadar açıktır."

Konuşmanın ardından MHP'ye katılan Alanya eski Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kerim Aydoğan ve diğer partililere rozetleri takıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Antalya Başkan Adayı Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement